blokady w skuterze kingway
• Strona 1 z 1
blokady w skuterze kingway
witam może mi ktoś umie pomóc odpowiadająCcna pytanie gdzie w skuterze kingway a konkretnie w modelu "GAllUS 50" są umieszczone te blokady bo szału dostaje gdy ruszając ze skrzyżowania okazuje sie że emerytka w podeszłum wieku na rowerze marki ukraina szybciej sie rozpędza niz ja na tym skuterze wprawdzie to tylko kingway ale jak się niema co się chce to się szanuje co się ma z góry dziekuję z pomoc i pozdrawiam
- krzychupkk
- Świeżak
Hmm.. z tego co wiem blokady są na wariatorze taka jakby podkładka która ,różowy kabelek (on idzie chyba od tylnego koło do modułu)można przeciąć ten kabel lub jak jest złączka to odczepić,dysza w gaźniku jest tez czasami za mała zobacz jaką ty masz.Odkręć tłumik i zobacz czy masz taką zwęzke przy kolanku,także jest montowany zawirowacz spalin,zobaczy czy od tłumik idzie taka rurka do filtra.
Ostatnio edytowano 7/2/2009, 21:19 przez TeDeX, łącznie edytowano 1 raz
- TeDeX
- Świeżak
Widze ze jestes tu nowy wiec powiedzz spokojnie; Masz taka opcje jak szukaj (widzisz takie nowoczesne forum) wiec skorzystaj z tej opcji. BYlo wiele tematow o blokodach wiec znajdziesz bez problemu
- wojtasmazi
- Świeżak
Przyklejone ,,ważne tematy" i wszystko jasne. Dziękuję za uwagę, koniec tematu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości