Problem
• Strona 1 z 1
ja miałem tak w simsonie i poradziłem się kolegi a on dał mi inny gaźnik ale w nowym były większe dysze i polepszyło mi speeda i juz miałem spokój z tym co mówisz. A co do skuterków to nie wiem ale jak wymieniałeś na więkaszą to daj spowrotem starą i zobacz czy sie coś zmieni. To moja rada ale możesz sie nią nie sugerować
- uzik94
- Świeżak
- pindus1994
- Świeżak
Re: Problem
Siwy312 napisał(a):Witam wszystkich mam maly problem z moim Peugeot Speedfight 2 problem polega na tym, gdy w czasie jazdy odkrece manetke gazu to czuc jakby zwalnial,a nie przyspieszal czy to moze byc wina za duzej dyszy.Pozdrawiam
Ale nienapisales co robiles z gaznikiem wiec niewiadomo co ci podpowiedziec.
Czy wymieniales dysze na wieksza i czy posiadasz filtr stozkowy jaka iglice masz w gazniku fabryczna czy zmieniona?
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
-
Damian99PL - Świeżak
cos mi sie wydaje ze dysza 105 to zadurza tak powinna byc 90
i iglice wyreguluj tak aby byla niezawysoko czyli tak po srodku zawleczke przepnij tak aby ci sie niezalewal a regulacje mieszanki sproboj wkrecic na maksa i odkrecic dwa pelne obroty sruba od mieszanki.

i iglice wyreguluj tak aby byla niezawysoko czyli tak po srodku zawleczke przepnij tak aby ci sie niezalewal a regulacje mieszanki sproboj wkrecic na maksa i odkrecic dwa pelne obroty sruba od mieszanki.

Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości