Zły moduł
• Strona 1 z 1
Zły moduł
Witam was wszystkich mam pytanie zakupiłem moduł Naraku performance RACING 139QMB/QMA typ AC wersja A do baotaina bt49qt-12 okazało sie za tam jest jedna wtyczka czy jak przerobie ta od tego nowego modułu i podłacze dobrze kable bedzie chodzic tak jak powinno ? Pomozcie...

Ok
- Pablo7788
- Świeżak
jak dobrze przerobisz i odpowiednio kable połączysz to zadziała, jednak bez schematu instalacji tego nie zrobisz, więc daruj sobie.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
najlepszym wyjsciem dla ciebie to sprzedanie go i kupienie takiego jak potrzebujesz lepiej nic samemu nieprzerabiaj bo mozesz tylko pogorszyc sytuacje jak sie na tym nieznasz.
Dobrze sprawdz na swoim cdi w skuterze ile ma wtyczek i jak one wygladaja i dopiero szukaj na internecie.
Moto pozdrowienia
Dobrze sprawdz na swoim cdi w skuterze ile ma wtyczek i jak one wygladaja i dopiero szukaj na internecie.
Moto pozdrowienia

Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
Najlepiej udaj sie do jakiegoś serwisu oni ci to zrobią. Wiem bo kupiłem nowy moduł, zupełnie inne wtyczki, a oni to przerobili. Tylko koszt przerabiania około 100 zł.
- pindus1994
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości