Caper 50 (Problem)
• Strona 1 z 1
Caper 50 (Problem)
Witam posiadam skuter firmy caper. Wiem ze szajs ale nie wazne,
Otóż skuter bardzo sie muli.. moge dawac mu gazu a spokojnie utrzyma go 10letnie dziecko.. nie ma siły podjechac pod górkę ...
Pomyslalem ze wyczyszcze filter powietrza a tam normalnie mokro.. mozliwe ze nalecialo wody gdy jezdzilem po kaluzach.. ale smierdzialo poteznie benzyną.. nie wiem.. czasami myślę że gaznik daje za dużo benzyny i dlatego
filtersie pier.. ale najlepsze jest to ze zalalem 2dni temu do pelna. 3litry przejezdzilem okolo 15km a w baku polowa?? gdzie ta waha jak podobno powinien palic 2.5l na 100km. Może ktoś miał podobny problem. bardzo prosze o pomoc..
Otóż skuter bardzo sie muli.. moge dawac mu gazu a spokojnie utrzyma go 10letnie dziecko.. nie ma siły podjechac pod górkę ...
Pomyslalem ze wyczyszcze filter powietrza a tam normalnie mokro.. mozliwe ze nalecialo wody gdy jezdzilem po kaluzach.. ale smierdzialo poteznie benzyną.. nie wiem.. czasami myślę że gaznik daje za dużo benzyny i dlatego
filtersie pier.. ale najlepsze jest to ze zalalem 2dni temu do pelna. 3litry przejezdzilem okolo 15km a w baku polowa?? gdzie ta waha jak podobno powinien palic 2.5l na 100km. Może ktoś miał podobny problem. bardzo prosze o pomoc..
- sijon1988
- Świeżak
widze ze zostanie serwis.. 4raz pujdzie.. a te chu.. z serwisu na gwarancji nic nie zrobią bo mają to głeboko... odpalą. powiedzom że chodzi.. i oddadzą.. 3razy tak zrobili... sam bym wolał zregulowac.. zaznaczyc miejsce jakie jest na samym poczatku i jak cos nie pyknie to zawsze mozna wrucic do miejsca zaczecia.. tylko jak byktos mi podal foto gdzie ta srubka sie znajduje to by yblo swietnie :p
- sijon1988
- Świeżak
ok teraz pytanie.. znalazlem srubki.. schowane byly jak holera.. czy mam srubke zakrecic na maxa..i zaczac regulowac?? bo tak podobno robia w serwisach??
i jeszcze jedno.. sa tam 2 srubki.. ze sprezynka i bez. jaka sie reguluje doplyw paliwa??
i jeszcze jedno.. sa tam 2 srubki.. ze sprezynka i bez. jaka sie reguluje doplyw paliwa??
- sijon1988
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości