Nie schodzÄ…cy dekiel w KEEWAYU MATRIX
• Strona 1 z 1
Nie schodzÄ…cy dekiel w KEEWAYU MATRIX
Witam.
Kiedy koledze odkręciłem wszystkie śruby dekla przekładni KEEWAYA MATRIXA dekiel nie chciał zejść. Udało nam się prawy górny bok podważyć ale dół coś nie schodził za nic
Moglibyście coś poradzić
Już wcześniej się spotkałem z takim czymś ale wtedy to jakoś poszło a to w tym MATRIXIE to jest jakiś obłęd
ProszÄ™ o pomoc

Kiedy koledze odkręciłem wszystkie śruby dekla przekładni KEEWAYA MATRIXA dekiel nie chciał zejść. Udało nam się prawy górny bok podważyć ale dół coś nie schodził za nic

Moglibyście coś poradzić

Już wcześniej się spotkałem z takim czymś ale wtedy to jakoś poszło a to w tym MATRIXIE to jest jakiś obłęd

ProszÄ™ o pomoc

-
Rockstein - Świeżak
Hmm ... jedyne co można tu poradzić to to, że na samym dole musi być jeszcze jedna śruba. A może na dole na silikon czy coś ? Dobrze się tam rozejrzyj bo jeśli wszystko odkręcone to musi zejść 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
regeorzi napisał(a):i pamietaj ze jedna sruba jest tak sprytnie schowana pod kopniakiem;] trzeba obnizyc kopniak zeby zobaczyc otwor;)
Czyli jak się kopniak da na dół to będzie za nim taki otwór i w tym otworze będzie śruba

-
Rockstein - Świeżak
Tak,dokładnie.Naciskasz kopke i w tym momencie widzisz dziure,w której jest schowana śruba.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości