Nowy kolor motoru
• Strona 1 z 1
Nowy kolor motoru
Witam!
Niestety niedawno dałem się przejechać koledze na moim motorze Malaguti Drakon (o ja głupi ;/) i on zaliczył ślizga, na szczęście nic wielkiego się nie stało, bo gdyby się przypadkiem nie położył to by w płot jeb*** i wtedy byłoby gorzej.:]A tak skończyło się na różnych otarciach, przekrzywionej przedniej czaszy, przetartym plastiku na zadupku aż do drewna, itd.
No więc przechodząc do tematu chciałbym sobie odmalować motor. Myślę tylko nad kolorem. Dlatego zwracam się do Was - jaki kolor najbardziej pasowałby do Malaguti Drakona (bez bocznych i dolnego plastiku). Jaki kolor najbardziej przykuwałby uwagę? (w gre nie wchodzi różowy
)
Jakby komuś nie chciałoby się szukać to tak to wygląda:
Pozdr
Niestety niedawno dałem się przejechać koledze na moim motorze Malaguti Drakon (o ja głupi ;/) i on zaliczył ślizga, na szczęście nic wielkiego się nie stało, bo gdyby się przypadkiem nie położył to by w płot jeb*** i wtedy byłoby gorzej.:]A tak skończyło się na różnych otarciach, przekrzywionej przedniej czaszy, przetartym plastiku na zadupku aż do drewna, itd.
No więc przechodząc do tematu chciałbym sobie odmalować motor. Myślę tylko nad kolorem. Dlatego zwracam się do Was - jaki kolor najbardziej pasowałby do Malaguti Drakona (bez bocznych i dolnego plastiku). Jaki kolor najbardziej przykuwałby uwagę? (w gre nie wchodzi różowy

Jakby komuś nie chciałoby się szukać to tak to wygląda:

Pozdr
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
I dlatego własnie nie daje ludziom jeździć na moim moto
Wykastrowałbym chyba takiego, jakby mi tak zrobił...
Pytasz nas o kolor jakim masz zamalować motor? Chyba Twój motor i Tobie ma się podobać, każdy ma inny gust. A przykuwał bedzie uwage jak założysz mu jakies jebią*** po oczach kolorek
Pozdro

Pytasz nas o kolor jakim masz zamalować motor? Chyba Twój motor i Tobie ma się podobać, każdy ma inny gust. A przykuwał bedzie uwage jak założysz mu jakies jebią*** po oczach kolorek

Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
Fenek16 napisał(a):A przykuwał bedzie uwage jak założysz mu jakies jebią*** po oczach kolorek![]()
Właśnie o coś w tym stylu mi chodzi

-
Ja ci nieradze malować motoru bo oryginalny lakier jest najlepszy, a rysy i otarcia to można zatrzec polerką. Jak chcesz nakładać nowy lakier to musisz dać do jakiegoś dobrego kolesia(żeby ci dobrze zrobił, żeby lakier nie odłaził
) to musisz liczyć z 500 zł.
Ja doradzam polerke
Pozdrawiam

Ja doradzam polerke

Pozdrawiam
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
Jonyl napisał(a):oryginalny lakier jest najlepszy
To prawda, ale już nie mam oryginalnego...

-
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm