Rejestracja Honda cbr 125/50
• Strona 1 z 1
Rejestracja Honda cbr 125/50
Witam,
jesli kupie Honde cbr 125 lub nsr 125 zarejestrowaną na 50, czy policja przy kontroli może coś nieprzyjemnego zrobić? Czy bede winny, jeśli po prostu tak zarejestrowany ten motor kupiłem i jeżdzę? Jakie tego będą konsekwencje?
Da sie zarejestrować we własnym zakresie taki motorek na 50ccm?
Co trzeba wymienić, zmienić, gdzie sie udać, i ile mnie to wyjdzie?
tak jak powiedzial jeden z kolegow. Poszukaj w dziale Prawo
gumis
jesli kupie Honde cbr 125 lub nsr 125 zarejestrowaną na 50, czy policja przy kontroli może coś nieprzyjemnego zrobić? Czy bede winny, jeśli po prostu tak zarejestrowany ten motor kupiłem i jeżdzę? Jakie tego będą konsekwencje?
Da sie zarejestrować we własnym zakresie taki motorek na 50ccm?
Co trzeba wymienić, zmienić, gdzie sie udać, i ile mnie to wyjdzie?
tak jak powiedzial jeden z kolegow. Poszukaj w dziale Prawo
gumis
- Łukasz9
- Świeżak
hmm moze sie przyczepic jeśli cos wykryją np wielkosc motoru osiągi itp
po 2 możesz zapłacic duużą kare za taki wszingiel i ich to nie obchodzi czy to ty czy nie ty rejestrowałes
po3 żeby zarejetrowac 125 na 50 musisz miec znajomosci w stacji diagnostycznej i miec w papierach wpis ze to 50 a nie 125
a żeby nie wykryc czegos takiego wsadzasz silnik do ramy od 50 lub to co powyzej napisąłem
po 2 możesz zapłacic duużą kare za taki wszingiel i ich to nie obchodzi czy to ty czy nie ty rejestrowałes
po3 żeby zarejetrowac 125 na 50 musisz miec znajomosci w stacji diagnostycznej i miec w papierach wpis ze to 50 a nie 125
a żeby nie wykryc czegos takiego wsadzasz silnik do ramy od 50 lub to co powyzej napisąłem

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm