TKR - Trekker 07/08
• Strona 1 z 1
TKR - Trekker 07/08

Dziękuje za odp.

P.S. Jak sprawdzi sie HandMade ZX LeoVince w tym skuterze?
Jaki daje przyrost na skuterze nieodblokowanym z dławikiem?
- d2kkk
- Świeżak
Nie spotkałem się jeszcze z wersją Trekkera na wtrysku, a wiele razy widziałem Trekkera z gaźniczkiem.... Hmmmm.... Po co wydawac 700zł na ZX'a, którego włożysz do zablokowanego skutera? Lepszym rozwiazaniem było by odblokowanie skutera.... Osiągał by wtedy 70-80kmh....
-
macello - Świeżak
przewaznie maja oznaczenie jak sa z wtyskiem! tak jak np sr di-tech..
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
:)
macello napisał(a):Nie spotkałem się jeszcze z wersją Trekkera na wtrysku, a wiele razy widziałem Trekkera z gaźniczkiem.... Hmmmm.... Po co wydawac 700zł na ZX'a, którego włożysz do zablokowanego skutera? Lepszym rozwiazaniem było by odblokowanie skutera.... Osiągał by wtedy 70-80kmh....
Mam HndMade ZX za 550zł (chrom) i wsadziłem go w zablokowanego TKRka lecz odławiłem tłumik.
Zmiana rolek i maksymalna regulacja gaznika z obiema dyszami dała znakomity przyrost mocy i osiągi 90km/h mierzone GPS'em. Odblokowanie skuera to nie wszstko.
Nie ma sensu niszczyć i męczyć w moim przypadku "młodego" silnika niczym koksiarza.

Planuje zmienic jeszcze membrane i zmienić pasek na wzmacniany.
- d2kkk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości