Malowanie Simsina S51 ktoś robił ? ile to kosztuje ?
			 • Strona 1 z 1

Malowanie Simsina S51 ktoś robił ? ile to kosztuje ?
mam pytanie ile może kosztować pomalowanie simka lakierem normalnym nie aerograf nie mat ale normalny lakier, części i rame i co zrobić z felgami żeby odzyskały blask. prosze o odpowiedz pozdrawiam

- gaja166
- Świeżak
500 stow   o jaki lakier Ci chodzi ??
 o jaki lakier Ci chodzi ??   W simsonie nie ma duzo malowania to mysle ze w tych 500zł sie zmiescisz . A felgi to chyba aluminium wiec mozna wypolerowac
 W simsonie nie ma duzo malowania to mysle ze w tych 500zł sie zmiescisz . A felgi to chyba aluminium wiec mozna wypolerowac 
				 o jaki lakier Ci chodzi ??
 o jaki lakier Ci chodzi ??   W simsonie nie ma duzo malowania to mysle ze w tych 500zł sie zmiescisz . A felgi to chyba aluminium wiec mozna wypolerowac
 W simsonie nie ma duzo malowania to mysle ze w tych 500zł sie zmiescisz . A felgi to chyba aluminium wiec mozna wypolerowac 
Honda Cbr 125 | http://www.bikepics.com/members/mateusz1605/05cbr125/
			- 

Mateusz1605
- Świeżak
Znajomy chciał mi pomalować sima (bak,dwie pokrywy boczne i błotnik) za 150zł(normalna stawka-żadnych ulg) lakierem akrylowym ,rame kiere i przedni blotnik malowałem sam-wyniosło mnie to tyle co papier,szpachla i spray czarny.Powiem Ci że ładnie wyglądało.

- flinston-91
- Świeżak
To ile zapłacisz za malowanie u lakiernika zależy właśnie od niego ( ja za moją sime tyle że sr50 płaciłem 200 zł - mam bardzo dobrego lakiernika i oczywiście taniego  ). Aby felgi odzyskały blask proponuje Ci kupić pastę ALUCHROM (koszt nie większy jak 10 zł - dołkadnie 6 <lol2>). Nałóż ją na felgi, wcieraj szmatką, poczekaj chwilkę jak wyschnie, poleruj filcem najlepiej na wiertarce.
 ). Aby felgi odzyskały blask proponuje Ci kupić pastę ALUCHROM (koszt nie większy jak 10 zł - dołkadnie 6 <lol2>). Nałóż ją na felgi, wcieraj szmatką, poczekaj chwilkę jak wyschnie, poleruj filcem najlepiej na wiertarce.
				 ). Aby felgi odzyskały blask proponuje Ci kupić pastę ALUCHROM (koszt nie większy jak 10 zł - dołkadnie 6 <lol2>). Nałóż ją na felgi, wcieraj szmatką, poczekaj chwilkę jak wyschnie, poleruj filcem najlepiej na wiertarce.
 ). Aby felgi odzyskały blask proponuje Ci kupić pastę ALUCHROM (koszt nie większy jak 10 zł - dołkadnie 6 <lol2>). Nałóż ją na felgi, wcieraj szmatką, poczekaj chwilkę jak wyschnie, poleruj filcem najlepiej na wiertarce.handel motocyklami
			- 

konrad1422
- Świeżak
500zl na malowanie to duzo? to mało i nawet nie wiem czy nie wiecej cie to wyniesie
100ml lakieru kosztuje okolo 80zl,podklad,papier,szpachla itp ,pozniej polerka. to sam material ze 300zl a nikt za darmo ci tego nie zrobi...
				100ml lakieru kosztuje okolo 80zl,podklad,papier,szpachla itp ,pozniej polerka. to sam material ze 300zl a nikt za darmo ci tego nie zrobi...
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
			motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
No nie wiem czy to tak dużo . Za malowanie Aprili rs 125 zapłacilem 1000zł , tzn malowanie i wszystkie materialy
				Honda Cbr 125 | http://www.bikepics.com/members/mateusz1605/05cbr125/
			- 

Mateusz1605
- Świeżak
jeśli chodzi o malowanie to w granicy około 200zł pomalujesz wszystko a jeśli chodzi o felgi to daj je do piaskowania i będą jak nówki 

- pawelwydra-18
- Świeżak
Moj kolega pomaliwał sima za nie całe 100 zł.
kupił trzy kolory farby: zielony, czarny, siwy.
Malował sam ,  pierwszy raz i wyszło jak u lakiernika
,  pierwszy raz i wyszło jak u lakiernika  

Oczywiscie malował pisotletem.

kupił trzy kolory farby: zielony, czarny, siwy.
Malował sam

Oczywiscie malował pisotletem.
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości