Początek sezonu 2008 w Białymstoku
• Strona 1 z 1
Początek sezonu 2008 w Białymstoku
Witam wszystkich
Mam małe pytanko kiedy rozpoczyna sie kalendarzowy sezon dla motocyklistów?? Pomyślałem sobie że przydało by sie dowiedziec pon. chciałbym zorganizowac małą tak jakby imprezke ;p tzn msza święta dla ogółu wszystkich zainteresowanych z poświęceniem wszystkich maszyn i kierowców a ze znajomymi grilla by sie zrobiło czy co pośmigało razem tak zeby było wiadomo że rozpoczyna sie "DLA NAS" sezon
ooj nie ten dział przepraszam za to :/ i zapraszam wszystkich tu po więcej informacji
viewtopic.php?p=155994#155994
Mam małe pytanko kiedy rozpoczyna sie kalendarzowy sezon dla motocyklistów?? Pomyślałem sobie że przydało by sie dowiedziec pon. chciałbym zorganizowac małą tak jakby imprezke ;p tzn msza święta dla ogółu wszystkich zainteresowanych z poświęceniem wszystkich maszyn i kierowców a ze znajomymi grilla by sie zrobiło czy co pośmigało razem tak zeby było wiadomo że rozpoczyna sie "DLA NAS" sezon
ooj nie ten dział przepraszam za to :/ i zapraszam wszystkich tu po więcej informacji
viewtopic.php?p=155994#155994
Ostatnio edytowano 25/1/2008, 19:00 przez Bostorn, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
to nie ten dzial:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości