Derbi Nude
• Strona 1 z 1
Derbi Nude
Najpierw chcialbym przywitac sie ze wszystkimi uzytkownikami forum jako "nowy"
Znalazlem sobie interesujacy mnie motor/motorower (jak kto woli) tylko jedna rzecz nie daje mi spokoju. Poniewaz ma to byc moj pierwszy jednoslad to jeszcze nie znam sie na tym zbyt dobrze i stad moje pytanie. Jak sadzicie czy 32000KM jak na silniczek derbi to duzo czy malo?? Jakie to jest zywotne?? z gory dziekuje za info
Pozdrawiam, Toshi

Znalazlem sobie interesujacy mnie motor/motorower (jak kto woli) tylko jedna rzecz nie daje mi spokoju. Poniewaz ma to byc moj pierwszy jednoslad to jeszcze nie znam sie na tym zbyt dobrze i stad moje pytanie. Jak sadzicie czy 32000KM jak na silniczek derbi to duzo czy malo?? Jakie to jest zywotne?? z gory dziekuje za info
Pozdrawiam, Toshi
- Toshi
- Świeżak
No 32tyś. km jak na 50 to bardzo dużo, ale jeśli był robiony w niej remont silnika to mógłbyś ją wziąć. Dowiedz się czy miała ona remont, powiedz jaka jest cena i który rocznik to będzie jakiś punkt odniesienia. Bo jeśli np. byłby to 2005 rok i z tym przebiegiem i ktoś by chciał ok 6 tys. to nie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
To jest to moto:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M544153
A cena jaka udalo mi sie uzyskac przez telefon to 5000PLN.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M544153
A cena jaka udalo mi sie uzyskac przez telefon to 5000PLN.
- Toshi
- Świeżak
32 000 to dosyc duzo ale jak ci sie podoba to moto ta zawsze mozesz wymienic tłok i cyl to koszt max 350-400zł za cały komplet.
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Ja bym sie wstrzymał i dobierał z 1000zł i poczekał aż pojawi się jakaś za ok 6,5k z mniejszym przebiegiem bo przy takim przebiegu może już siadać i wał i inne części. Ale wybór należy do ciebie.
-
Ciebie bym zbanowal sebastianie...
A co do przebiegu sami jezdzicie z takimi przebiegami i nawet o tym nie wiecie bo na licznikach macie po 10k..
A co do przebiegu sami jezdzicie z takimi przebiegami i nawet o tym nie wiecie bo na licznikach macie po 10k..
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Ja mam przebieg ok 30tys. ale w 125 i jak narazie zmieniane były tylko tłok i korba, ale 125 sa troche trwalsze. A co do dostępności części do Derbi to jeśli wiesz gdzie sie obracać to nie ma problemu z żadną częścią.
-
a jak dla mnie ten przebieg nie jest taki straszny... przynajmniej jest duze prawdopodobienstwo ze ktos nie cofal licznika, ze jest sprzet ok bo ktos musial o niego dbac jezeli tak duzo jezdzil... wymienic tlok, ewentualnie wal, korbe (przy okazji na jakies firmowe)... wlozyc troche kasy jeszcze i juz... takie moje zdanie... sam kiedys jeszcze zupelnie zielony kupilem tzr'ke z teoretycznie przebiegiem 3300km... miala chyba z 23000
-
kravec - Administrator
Witam.
Ja miałęm nude fajny motorek jak na 50cmm w sam raz w miasto
ale taki przebiek na taki rok to KOSMOs 32tyś to mojim zdaniem bardzo durzo. MOja miała jak spzedałem 1.3tyś
Staraj się nie robić tylu błędów... Polecam Firefox2 - sprawdza pisownię. Kox
Ja miałęm nude fajny motorek jak na 50cmm w sam raz w miasto

Staraj się nie robić tylu błędów... Polecam Firefox2 - sprawdza pisownię. Kox
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Jak masz kase na kapitalke to mozesz kupic i wyremontowac. Berdziesz miał pewnosc ze juz nic nebedziesz musiał robic 

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
eee tam... jak na razie to może kupić i pojeździć tym... nie musi jeszcze nic wymieniać... ale warto by było sprawdzić kompresje, ogólnie oddać motorek do dobrego serwisu, tam zrobią profesjonalny przegląd za małą kasę i będziesz wiedział co i jak...
jeżeli ostatni właściciel niedawno wymieniał jakieś części (tłok, cylinder, wał) to pojeździsz sobie troszkę...
te silniki nie boją się takich przebiegów...
kumpel ma tzr125 z ponad 50tys. przebiegu a chodzi jak szalona
) 150km/h jeszcze z niej wyciska :p
jeżeli ostatni właściciel niedawno wymieniał jakieś części (tłok, cylinder, wał) to pojeździsz sobie troszkę...
te silniki nie boją się takich przebiegów...
kumpel ma tzr125 z ponad 50tys. przebiegu a chodzi jak szalona

Yamaha TZR 50 + V6.
Dobrze jest
Dobrze jest

-
jogiseq - Świeżak
Panowie dziekuje za pomoc
Wasze spostrzezenia i rady naklonily mnie do chwili przemyslen. Po ktorych stety albo nie motór zostal zdyskwalifikowany. Na jego miejsce wskoczyl ten sam model lecz nieco mlodszy i co za tym idzie z mniejszym(udokumentowanym
) przebiegiem. Teraz zostal juz tylko wyjazd i ogledziny. Mam nadzieje ze wszystko potoczy ssie pomyslnie i w wyboru bede zadowolony
Pozdrawiam,
Toshi

Wasze spostrzezenia i rady naklonily mnie do chwili przemyslen. Po ktorych stety albo nie motór zostal zdyskwalifikowany. Na jego miejsce wskoczyl ten sam model lecz nieco mlodszy i co za tym idzie z mniejszym(udokumentowanym

Pozdrawiam,
Toshi
- Toshi
- Świeżak
-
Kox - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości