Aprilia Tuareg Rally 50
• Strona 1 z 1
Aprilia Tuareg Rally 50
Sorry ze zadaje takie glupie pytania ale malo sie znam na czesciach od motorow
W aprili urwala mi sie linka od gazu
Czy musze kupic jakas specjalna seryjna linke czy moge kupic zwykla ???
W aprili urwala mi sie linka od gazu

- siwy92
- Świeżak
chyba chodzi mu o to czy musi byc specjalna do tego modelu, czy mozna od jakiegos innego zalozyc... a tak na marginesie to NIE TEN DZIALa czym sie rozni specjalna seryjna linka od zwyklej?
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Polecam po prostu dorobic linke w zakladzie(jakies 20 zl). dajesz stara linke na wzor i po kilku dniach(czasami w tym samym dniu) masz linke.
O ile masz dozownik oleju to linka musi byc dwuczłonowa-do przepustnicy i do dozownika. Jesli wolisz robic samodzielnie mieszanke, to mozesz probowac dopasowac linke od czegos innego
O ile masz dozownik oleju to linka musi byc dwuczłonowa-do przepustnicy i do dozownika. Jesli wolisz robic samodzielnie mieszanke, to mozesz probowac dopasowac linke od czegos innego
Wolność ma zapach benzyny.
-
elwinoMTX - Świeżak
Od roweru będzie pasować a jak zepsuje sie silnik to można go wyjąć i założyć pedały.siwy92 napisał(a):chodzi mi o to czy to musi byc linka aprli (jezeli wogole takie sa) czy zwykla taka np. taka jak do roweru

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Linka powinna być do konkretnego modelu/modeli bądź można założyć linkę rowerową (są grubsze i mocniejsze).
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości