tuning for race
• Strona 1 z 1
tuning for race
Elo doszło mi troche floty więc chce podkręcić tuning nie instalować częsci mid race tylko for race:
Arrow Cylinder Hebo Manston Revolution 70cc
Minarelli LC 1171 pln
więc mam pytanie.... czy częsci takie jakwario hebo ng, sprzegło hebo r, wał Stage6 HPC wytrzymają przy takim cylindrze i wydechu c16. Question Jaki gaźnik powinienem zamontować Question Moze macie inne propzycje tuningu za ok.4000 PLN pzdr NIe biore udziału w wyscigach, skuter na codzień.
Arrow Cylinder Hebo Manston Revolution 70cc
Minarelli LC 1171 pln
więc mam pytanie.... czy częsci takie jakwario hebo ng, sprzegło hebo r, wał Stage6 HPC wytrzymają przy takim cylindrze i wydechu c16. Question Jaki gaźnik powinienem zamontować Question Moze macie inne propzycje tuningu za ok.4000 PLN pzdr NIe biore udziału w wyscigach, skuter na codzień.
- halski
- Świeżak
Jak to ma być do codziennej jazdy, to nie warto brać tak mocnych cylindrów, a części wytrzymają, i oczywiście wzmocnione łożyska teflonowe do 20.000 obrotów.
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
a No jak tutaj bedziesz ich sluchac to na pewno dobrze na tym wyjdziesz.
Chcesz cos porzadnego zrobic szukaj testow, artykulow pisanych przez osoby ktore maja pojecie o sprawie.
Ja moge napisac prawda, nie prawda i co CI z tego
Chcesz cos porzadnego zrobic szukaj testow, artykulow pisanych przez osoby ktore maja pojecie o sprawie.
Ja moge napisac prawda, nie prawda i co CI z tego

-
CeBeRek - Stały bywalec
jak jestes takim fanem skuterow to sobie kup stara Vespe i jÄ… odpicuj, to sie nazywa "fan".
na twoim miejscu kupil bym jakąs szybsza 125 [SR, moze Aerox 100, italjet dragster] bo osiągi te same a spalanie duzo mniejsze. oczywiscie nie mowiac o zużyciu czesci..
nie wiem czy te czesci ci beda wspolpracowaly, kup wsadz i spojrz..
ale jak chcesz wpakowac 4 kafle nowych polskich w kibel to poblogoslawic..
edit:
zastanow sie czy jest sens pakowac takie czesci skoro to ma byc sprzet na codzien
ps. z ciekawosci, jaki masz skuter?
na twoim miejscu kupil bym jakąs szybsza 125 [SR, moze Aerox 100, italjet dragster] bo osiągi te same a spalanie duzo mniejsze. oczywiscie nie mowiac o zużyciu czesci..
nie wiem czy te czesci ci beda wspolpracowaly, kup wsadz i spojrz..
ale jak chcesz wpakowac 4 kafle nowych polskich w kibel to poblogoslawic..
edit:
zastanow sie czy jest sens pakowac takie czesci skoro to ma byc sprzet na codzien
ps. z ciekawosci, jaki masz skuter?
- Dupcioch
- Świeżak
No to jest milosc, ale nie wieksza niz milosc do 2 kolek
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
mam Yamahe Aerox, nie dawajcie odpowiedzi typu "po co to robisz", " bardziej ci się opłaca..." nie interesuje mnie nic innego chce zrobic dobrego roxa i tyle
a jezeli chodzi o Vespe to mój brat ma. także 2 w jednym domu.... po co ?? 

- halski
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości