JAK PODNIEŚĆ OSIĄGI ZIPP VAPOR 2007 ???
• Strona 1 z 2 • 1, 2
JAK PODNIEŚĆ OSIĄGI ZIPP VAPOR 2007 ???
Witam, mam problem... mój Zipp Vapor jeździ za wolno i co mam zrobić żeby szybciej jechał... Zipp nie jest odblokowany... a poza blokadą co mogę jeszcze zrobić żeby jechał szybciej ?? Z GÓRY DZIĘKUJE :)
- brycu143
- Świeżak
chcesz aby jechal szybciej? to proste
kup motocykl

kup motocykl
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
- WhiteArmy00
- Świeżak
Ta tuning wydasz wiecej niz cena tego skuta. Sprzedaj to szybko i kup cos szybszego.
Moja moto
| | http://www.bikepics.com/members/Neos007/

-
Neos007 - Świeżak
sprzedaj.. nie kazdy rodzic pozwala.. niestety. narazie zdejmuj blokady. nic innego nie zrobisz. a w czasie namawiaj starszych do czegos firmowego. moj kolega z tego wyciagnol 80kmh niecale. ;O ja jade we 2 Sr a ten nas bierze sobie. chinczyka nie tak trudno odblokowac.
Benelli 491 rr-->Yamaha DT 50 2003r.--> KTM exc 125
)

- Kuba111
- Świeżak
witam
Chlopie odblkuj go szybko i zmieniaj cylinder dajesz 300 zł za jakis badziewny cylek rypiesz najwieksza dysze go gaznika jaka sie zmiesci i masz dosyc fajny sprzet..
Wal Ci sie szybko posypie takze zbieraj kase na jakis bardziej wytrzymaly
Chlopie odblkuj go szybko i zmieniaj cylinder dajesz 300 zł za jakis badziewny cylek rypiesz najwieksza dysze go gaznika jaka sie zmiesci i masz dosyc fajny sprzet..
Wal Ci sie szybko posypie takze zbieraj kase na jakis bardziej wytrzymaly
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
hehe piewrwsza rzecz to go DOTRZYJ bo niedotarty to ci pojedzie...
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
kup sobie:
- naklejki szmocy
- diody
- neony
- wydech od bladego
- cylinder od R1
- opony 180
- wał od lancera
- łozyska wału daj z rowera
- gazniki od Busy
- licznik od Busy
- Nitro
- Turbo
- Power comander
- Cłodnica powietrza
- kolorowe wentylki
- przekładnie rowerowe
- stożek (jak największy)
- głowica od Rometa
Na poczÄ…tek powinno wystarczyc
tylko nasuwa sie pytanie "Czy dam rade?"

- naklejki szmocy
- diody
- neony
- wydech od bladego
- cylinder od R1
- opony 180
- wał od lancera
- łozyska wału daj z rowera
- gazniki od Busy
- licznik od Busy
- Nitro
- Turbo
- Power comander
- Cłodnica powietrza
- kolorowe wentylki
- przekładnie rowerowe
- stożek (jak największy)
- głowica od Rometa
Na poczÄ…tek powinno wystarczyc

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Jak tylko zobaczylem ten temat to sie smiechem zabrzuszylem. Czlowieku jak ci na osiagach zalezalo to trzeba bylo kupic NRG EXTREME SPORT SUPER SERIES R
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
gumisss napisał(a):chcesz aby jechal szybciej? to proste
kup motocykl
WhiteArmy00 napisał(a):Sprzedaj to padło i kup coś solidniejszego ;/ tego nawet tuningować się nie opłaca.
Wkurzają mnie tego typu komentarze, wiecie, niektórzy nie mają 18 lat i kat. A.... nie zawsze pozwolą rodzice... gdybym mógł to ja już daawno jeżdże na ETZ a nie na samych 50.
co do tematu... też mam tego Vaporka 2007 i mam zamiar ściągnąć blokady (200zł w serwisie), potem wario (280zł) pasek kelvar(50zł) rolki (30zł) odpowiednie dobiore i już jade ponad 80

Zipp Vapor 2007
z blokadami tylko 55 km/h
((
Neony, manetki....
z blokadami tylko 55 km/h

Neony, manetki....
- Grucha_Vapor
- Świeżak
Pasek kevlar za 50zł hmm ciekawe, chyba na bazarze chińskiej produkcji... Co do tego, że w Vaporze samo wario Ci da 80 km/h to bardzo wątpie, po pierwsze zawyżają liczniki, a po drugie, to ja po dobrym tuningu w moim Peugeocie Speedfighcie 2 bez przekłamań idzie mi 85km/h akurat jest źle wyregulowany, po wyregulowaniu koło 100km/h pójdzie, więc z takiego Zippa po samej wymianie wariatora i zdjęciu blokad nie oczekuj 80km/h.
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
Grucha_Vapor napisał(a):gumisss napisał(a):chcesz aby jechal szybciej? to proste
kup motocyklWhiteArmy00 napisał(a):Sprzedaj to padło i kup coś solidniejszego ;/ tego nawet tuningować się nie opłaca.
Wkurzają mnie tego typu komentarze, wiecie, niektórzy nie mają 18 lat i kat. A.... nie zawsze pozwolą rodzice... gdybym mógł to ja już daawno jeżdże na ETZ a nie na samych 50.
co do tematu... też mam tego Vaporka 2007 i mam zamiar ściągnąć blokady (200zł w serwisie), potem wario (280zł) pasek kelvar(50zł) rolki (30zł) odpowiednie dobiore i już jade ponad 80koszt - troszke ponad 500zł więc nie tak dużo...
Wcale nie musisz kupować motocykla. Możesz sprzedać skuterka i kupić simsonka za 1500zł który wyciągnie z 80. A zawsze możesz go ztuningować. Jeżeli masz zamiar w przyszłości jeździć na motocyklach naprawdę kup sobie coś z biegami nawet ogar 200 (silnik jawki 3 biegi) będzie lepszy od skuterka, ponieważ będziesz umiał chociaż trochę wrzucać biegi.
Daj komuś ogień będzie mu ciepło na jeden dzień, podpal kogoś będzie mu ciepło na całe życie...
- Baton93
- Świeżak
nie o to chodzi ze wysmiewamy was za jezdzenie 50 ccm, bo ja sam jezdze yamaha aerox 50ccm , tylko za to ze kupiliscie zlom i jeszcze sie pytacie jak to stunningowac... trzeba bylo sobie kupic porzadny skuter moj seryjny aerox jedzie 90 (licznikowe). A te zippy "vapor" to poprostu dno i nawet mi sie smiac z tego nie chce
-
Mi5i3K - Świeżak
Jak by chcial tuningowac to by wiedzial co robic
A tak i on wie i my wiemy ze nic z tym gownem nie zrobi..
A tak i on wie i my wiemy ze nic z tym gownem nie zrobi..
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Odnośnie tuningu chinoli, to takie stare, życiowe przysłowie mi się przypomniało:
"Z gów*a cukierka nie uczynisz"
Teraz mam takie małe pytanie. Czy nie lepiej kupić już coś używanego (Yamaha, Aprilia) co leci 90km/h za 3500zł, niż brać nowego sedesa za tę samą cenę i ładować w niego kasę (500zł) żeby leciał prawie 80? Chyba odpowiedź nie jest trudna
"Z gów*a cukierka nie uczynisz"

Teraz mam takie małe pytanie. Czy nie lepiej kupić już coś używanego (Yamaha, Aprilia) co leci 90km/h za 3500zł, niż brać nowego sedesa za tę samą cenę i ładować w niego kasę (500zł) żeby leciał prawie 80? Chyba odpowiedź nie jest trudna

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
wiklad, jak by za 500zł leciał te 80km/h to na prawdę dobrze! Może i na liczniku 80 by miał, ale w rzeczywistości to 60-65 km/h poleci... 

http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
Kox napisał(a):wiklad, jak by za 500zł leciał te 80km/h to na prawdę dobrze! Może i na liczniku 80 by miał, ale w rzeczywistości to 60-65 km/h poleci...
w sumie to masz rację. Zbyt optymistycznie potraktowałem prędkość

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości