Yamszka aerox gilerka runner czy może coś innego??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Yamszka aerox gilerka runner czy może coś innego??
piszcie ludzie co macie tylko pożądne markowe sprzęty i mówcie ile wyciąga jak się komfortowo jezdi itd
TEMAT BEZ HIŃSZCZYZNY BO MI JUSZ NIE DOBŻE ANI SłOWA O HIńSZCZYźNIE PROSZE BARDZO

TEMAT BEZ HIŃSZCZYZNY BO MI JUSZ NIE DOBŻE ANI SłOWA O HIńSZCZYźNIE PROSZE BARDZO

Ostatnio edytowano 18/8/2007, 22:25 przez kamil1993, łącznie edytowano 1 raz
Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
no to ja jak wypali wszystko i Bozia pozwoli to bede mial japonca. A narazie moge wyznac odczucia pojezdzie limitowanym Aeroxem
5 sekund - 70 na zegarze , 9 sekund 100
Poprostu jechalem lewym pasem non stop nikt sie nie rownal
Ogolnie jedzie 120 odblokowana. Co do komfortu, jeden amortyzator robi swoje, ale jest bardzo dobrze, dupa nie boli
O PRZEPRASZAM BARDZO !!!!!!!!!! TGB MASZ WYRZUCIC Z LISTY CHINSKICH SKUTKOW BO TO JEST TAJWANSKI PORZADNY SPRZET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIE CHINSKI SKUTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZE JESZCZE RAZ O ZWROCENIE HONORU SKUTKOM TGB BO TO SA NAPRAWDE PRZYZWOITE SPRZETY, mechanicy mowia ze to naprawde w tej cenie najlepszy sprzet, zbiera sie jak peugeot boo jezdzilem tym, i ogolnie nie jest chinskim padlem
na przyszlosc mowie ze TGB to nie jest chinska marka :] to orginalna fabryka
5 sekund - 70 na zegarze , 9 sekund 100

O PRZEPRASZAM BARDZO !!!!!!!!!! TGB MASZ WYRZUCIC Z LISTY CHINSKICH SKUTKOW BO TO JEST TAJWANSKI PORZADNY SPRZET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIE CHINSKI SKUTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZE JESZCZE RAZ O ZWROCENIE HONORU SKUTKOM TGB BO TO SA NAPRAWDE PRZYZWOITE SPRZETY, mechanicy mowia ze to naprawde w tej cenie najlepszy sprzet, zbiera sie jak peugeot boo jezdzilem tym, i ogolnie nie jest chinskim padlem
na przyszlosc mowie ze TGB to nie jest chinska marka :] to orginalna fabryka
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Aerix wymiata ale to i tak nie to co piaggio NRG sport searies 130 Turbo audio Nos wies tuning extreme
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
nie bo to jest Piaggio NRG Extreme pro street gts hard series r ! Ale szczerze Piaggio NRG xtr jedzie 130
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
ja swoią gilerką jade po prostej troszke ponad 90 a licznik mam do 100 dodam tylko że to nie jest licznikowe bo było mieżone z autem a z kolegi rieju rs2 jedzi 100 i tak oto zawyżają mini scigacze
- kamil1993
- Świeżak
rozumiem ze sa wakacje i wam sie nudzi, ale jak ktos sie pyta o skutery (jaki wybrac) to nie spamujcie na 2 strony ze wasze i waszych kolegow odkurzacze lataja z predkosciami swiatla. Wszystkie niepotrzebne posty usunalem i prosze o dalsze NIE spamowanie.... pozdrawiam
-
kravec - Administrator
jogiseq napisał(a):yamaha tzr 50... 2005r
chyba wszyscy wiedzÄ… ile to idzie
silnik Minarelli Am6 więc wiadomo o co chodzi
jak na razie wszystko fabryczne, lecz już niedługo...)
pozdrawiam
Własnie ile jechałeś max swoją tzr-ką bo ja 90km/h ;/
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
tia po byku mialem kiedys ten model i dziwne że mi tylko 75 do 80 jechał nio a na liczniku to mialem nawet ponad 90
- kamil1993
- Świeżak
Valentino-Rossi-46 napisał(a):
Własnie ile jechałeś max swoją tzr-ką bo ja 90km/h ;/
nie wiem szczerze powiem..
po pierwsze licznik mi nie działa- zabrudzony ślimak a że wszystko podpięte pod elektronikę to kicha.. ;/
po 2. na tym liczniku nie wyświetli więcej niż 80 (chyba że przetniesz jakiś, [chyba pomarańczowy] kabelek.. z tego co słyszałem...
ale myślę że 90 dyszek spokojnie wycisnąłem... 70 ide na 5-ce przy 7-8 tys. obrotów...
P.S. Do ilu obrotów maszynka Ci kręci? na luzie moja jak jest ciepła wyciśnie 16 tysi ale w jeździe wole powyżej 10 nie wchodzić..

Yamaha TZR 50 + V6.
Dobrze jest
Dobrze jest

-
jogiseq - Świeżak
jeśli chodzi ci o moją wypowiedź to niestety nigdy nie miałem tzr-ki chociasz na niej jezdziłem i jeździ wspaniale ładnie wchodzi na obroty itd. ale z tym że jedzie 90 na Peugeot Trekker to drobna przesadajeśli ma seryjnego
a ja i tak mykam 2 latka na swoim skuterku i jade prawko A1 wyrobić i coś więkrzego by sie zdało 

- kamil1993
- Świeżak
no ja jezdzilem na tzr nawet niezle ale szczerze wiecej zmieniania biegow niz jazdy. No ale czujesz sie jak na ninjy, i respekt zawsze jest
-
Mi5i3K - Świeżak
kamil1993 napisał(a):tia po byku mialem kiedys ten model i dziwne że mi tylko 75 do 80 jechał nio a na liczniku to mialem nawet ponad 90
czy ja wiem ja na swoim tyle wycisnelem z malej gorki

a tobie moze trafil sie jakis wadliwy model zajezdzany przez poprzedniego wlasciciela

Moderator też człowiek
-
Mackoks - Świeżak
- kamil1993
- Świeżak
-
patryk111111 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości