Porada przy kupnie skutera
• Strona 1 z 1
Porada przy kupnie skutera
Witam w zbliżający weekend mam zamiar jechać po upatrzony skuter . Lecz nie wiem czy warto kupic skuter po tuningu na dotarciu zostalo 200 km . I tutaj tkwi moja obawa czy byl dokladnie dotarty . Mozna zmieżyć przy docieraniu kompresję. Najbardziej się obawiam o to ze po paru tygodniach skuter sie rozwali . Chciał bym was sie poradzić czy wziąśc mechanika , czy samemu pojechac sie i sugerowac sie tym co pisza na stronach internetowych .
- szumi1910
- Świeżak
a jeżeli na przykład ty zrobisz remont i bedziesz docierał, to skąd bedziesz miał pewność że dobrze dotarłeś ? nigdy nie wiadomo czy dotarty juz cyz nie, bo to nie jest jakaś umowna granica/ cecha. to czy sie rozwali czy nie to kwestia czy został dobrze złożony i czy ty nie zarżniesz.
zawsze warto wziąc ze soba kogos kto sie zna. kolejna sprawa - nawet jak cos jest padnięte to zazwyczaj ceny remontów w takich sprzetach to groszowe sprawy, tłok z cylinder za 100-150 zł juz niezłej firmy mozna dorwać, wiec to są smieszne ceny
zawsze warto wziąc ze soba kogos kto sie zna. kolejna sprawa - nawet jak cos jest padnięte to zazwyczaj ceny remontów w takich sprzetach to groszowe sprawy, tłok z cylinder za 100-150 zł juz niezłej firmy mozna dorwać, wiec to są smieszne ceny

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to nw oplaca sie kupowac taki skuter ??? ???
Czy lepiej szukac innego ??
chodzilo mi o tego http://olx.pl/oferta/yamaha-aerox-70-wa ... 43843287f9
Czy lepiej szukac innego ??
chodzilo mi o tego http://olx.pl/oferta/yamaha-aerox-70-wa ... 43843287f9
- szumi1910
- Świeżak
a jak kupisz innego to czym to sie bedzie rózniło ? tez bedzie po remoncie, tylko że wiekszy przebieg. czy sie opłaca czy nie to juz twoja kwestia. jedź obejrzyj tego, jak ci sie spodoba, i jak bedziesz umiał ocenic stan i bedzie taki jaki oczekujesz to kupuj i sie ciesz nowym sprzetem
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości