Co sÄ…dzicie o Aprilli RS 50.
• Strona 1 z 1
Co sÄ…dzicie o Aprilli RS 50.
Witam, mam zamiar kupić motorower Aprilia RS 50, strasznie dużo dobrego słyszałem na temat tego motoroweru. Jestem początkującym, więc to będzie mój pierwszy motocykl - Wcześniej w sumie dosiadałem rometa zetke 50, ale to na kursach..
. Do wydania mam ok. 6.000 tyś zł i interesowałby mnie rocznik 2007-2008+.
Ogólnie co myślicie na temat tego modelu? Psuje się czy coś, polecacie?

Ogólnie co myślicie na temat tego modelu? Psuje się czy coś, polecacie?
- MCTroo
- Świeżak
Miałem kiedyś to moto tylko starszy model i ogólnie byłem zadowolony latałem kilka sezonów i jedyne co musiałem wymienić to tarcze sprzęgłowe i olej w skrzyni a poza tym to tylko lać i jeździć. Jeśli dopiero zaczynasz swoją przygodę z jednośladami proponował bym kupić sobie starszy model za mniej więcej połowe tej sumy, bo zawsze możesz ją obedrzeć czy coś w tym stylu a 6 tys to jednak jest trochę pieniędzy, polatasz 1-2 sezony znudzi Ci sie będziesz chciał zrobić prawko na A1 i kupic rs 125, wiec się dobrze zastanów nad wyborem.
Aprilia rs 125 2007 r
-
przemko241 - Świeżak
Znaczy powiem tak, że z pieniędzmi nie ma problemu. Jeżeli będę potrzebował coś większego sprzedam 50'tke dołożę troszkę i kupie większy sprzęt. Chodzi mi jedynie, czy nie jest awaryjna czy ogólnie dobrze się sprawuje. Zastanawiałem się nad TZR'ką ale no jednak Apka bardziej mi podchodzi.
Derbi GPR 50 

- MCTroo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości