Do miasta ale i w teren.... Co wybrać ?
• Strona 1 z 1
Do miasta ale i w teren.... Co wybrać ?
Witam! Od dwóch lat posiadam kartę moto-rowerową i jeszcze dwa muszę się z nią pomęczyć:) Do tej pory jeździłem skuterem firmy Keeway i przyszedł czas na zmiany.Na co dzień muszę dojeżdżać do szkoły i trochę poruszać się po mieście ale mam także ochotę aby czasami pojeździć w terenie.Więc poszukuje coś typu cross, enduro tylko nie za bardzo jestem w nich obeznany. Mój budżet to 4000zł więc raczej coś używanego. Jak byście mogli polecić firmę lub nawet konkretnym model to byłbym wdzięczny oczywiście w grę wchodzą motorki o pojemności "50cm3".
"Marzenia są po to aby je spełniać" zarażony 

- ProMotorek
- Świeżak
obojętne jaki, kazde enduro które ci sie tylko spodoba sobie kup. czy to yamaha DT, czy derbi senda, czy gilera rcr czy kazdy dowolony motorwer byle nie chinski bedzie dobry. one mają na tyle małe róznice że dla zwykłego pyrkania są pomijalne.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Znalazłem "Cpi SM 50" w dobrym stanie i przystępnej cenie. Podobno też na silnik AM6 ? Nie słyszałem o tej firmie nigdy... więc znów prosiłbym o redę. Czy nada się w teren po zmienieniu opon ? Czy jej wykonanie jest dobre ?
"Marzenia są po to aby je spełniać" zarażony 

- ProMotorek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości