Rozsypana skrzynia w ferro 901
• Strona 1 z 1
Rozsypana skrzynia w ferro 901
Witam wszystkich, mam problem z ferro 901 a mianowicie prawdopodobnie rozsypała mi się skrzynia biegów.
Wygląda to tak chciałem ruszyć z jedynki coś strzeliło i zgasł motor po naduszeniu sprzęgła motor odpalił lecz jak pościłem to gasł, więc postanowiłem kopnąć kopakiem na siłę no i zadziałało motor pali bez sprzęgła lecz podczas jazdy w skrzyni grzechocze cały czas jak by się rozsypała i jak wrzucę 2 to po chwili blokuje koło i gaśnie.
Więc chciałbym się dowiedzieć co to jest dokładnie i czy muszę rozpoławiać silnik?
ProszÄ™ o pomoc!!!!!!!!
Wygląda to tak chciałem ruszyć z jedynki coś strzeliło i zgasł motor po naduszeniu sprzęgła motor odpalił lecz jak pościłem to gasł, więc postanowiłem kopnąć kopakiem na siłę no i zadziałało motor pali bez sprzęgła lecz podczas jazdy w skrzyni grzechocze cały czas jak by się rozsypała i jak wrzucę 2 to po chwili blokuje koło i gaśnie.
Więc chciałbym się dowiedzieć co to jest dokładnie i czy muszę rozpoławiać silnik?
ProszÄ™ o pomoc!!!!!!!!
- bialy989
- Świeżak
moze i skrzynia, w duzych kołach te silniki sobie nie radzą z obciązeniami.
rozbieraj silnik i nawet nie próbuj odpalac bo z kazdą chwilą koszta mogą rosnąć.
rozbieraj silnik i nawet nie próbuj odpalac bo z kazdą chwilą koszta mogą rosnąć.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości