Jak przekonać starszych?..
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
dokladnie. Lepiej kup przyblokowana rs'ke jesli sie boisz, a w miare mozliwosci i doswiadczenia ja odblokujesz. 100 km;h poleci ;] Moja idzie 12 sekund do 100 wiec to zadna wielka moc ;d .. Ale na poczatek wystarczy..
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
buszmen-kazdo napisał(a):Goscie jesli wy macie mi tu pie**zyc o skuterach to lepiej zachowajcie to dla siebie... Ja na skotery patrzec neimoge .. na skuterze tak naprawde neida sie nauczyc jezdzic , i potwierdził mi to kumpel ktory miał przez 2 lata skoter i zadowolony ze umie jezdzic zmienił sobie na honde nsr 125... i musiał sie od poczatku uczyc jezdzic... Ma on 17 lat w tej chwili.
A co do tego czy neidałbym na rs50 rade :
to mam około 170 cm wrostu
wazew 67 kg
to jak dam rade?
Ehh, człowieku, najpierw naucz się "dawać rade" z ortografią ... Nie wiesz nawet jak się PISZE słowo "skuter", a śnisz o czymś większym ...
Chociaż w sumie nie moja sprawa. Niech Ci starsi kupią najlepiej Hayabuse jakąś, będzie fajnie, nauczysz się jeździć. Tylko zarejestruj ją na 50, pamiętaj ! Aha, i kup sobie jakiś ładny kask, żeby się dobrze prezentował pod krzyżykiem koło drogi.
Nie masz pojęcia o czym mówisz, a piszesz takie durnowate posty .... "Na skutery patrzeć nie mogę!" To nie patrz, i przerzuć się na hulajnogę.
EDIT: Aha, skoro mamy przestać pieprzyć o skuterach, to proponuję dać sobie spokój z nastawianiem gówniarza na dobrą drogę. Przecież on i tak wie najlepiej.
- kuki1992
- Świeżak
ja mam gorzej bo sie słabo ucze mam same dopy i nie moge lepiej wyciągnąć a chce motor a ani grosza nie mam to mi tata nie kupi bo gada że jeszcze gorzej będzie jak będe cały czas jeżdził tylko ja mam tate spoko by mi kupił motor ale no widzicie. ty masz troche beret przecież 125 nie jest jakaś straszna moc 500 co innego ale 125?
- tokarz144
- Świeżak
Co do przekonania. Ja obecnie jeżdże "kosiarką" cały czas staram się o zmiane albo teraz na RS 50 albo na zrobienie A1 i NSR. Jeżeli nie uda mi się tego zrobić to pier*** i kupuje 600 bez papierów. Trochę bezmyślne ? Na pewno ale przynajmniej będzie się można wyszaleć na zamkniętym lotnisku...
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
czemu bezmyślnie ja też jak mi się uda przekonać tylko musze to zrobić do tygodnia bo wujas z niemiec przyjeżdża i mu musze pow żeby mi szukał to mam mało czasu ale też bez papierów znaczy z papierami tylko by tata na siebie zarejestrował a ja bym bez tablic jezdził a jak nie to też A1 a takie prawko ile kosztuje jak sie orientujesz?
- tokarz144
- Świeżak
Jeżeli u mnie dojdzie do czegoś takiego to raczej nikt się o tym nie dowie. Gdzieś po znajomości może znajde taką sztukę i będe ją u kogoś trzymał w garażu a jak się zechce pojeździć to na pasy.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Tokarz - pisałem do założyciela tematu, który jak pisał, ma 14 lat. Jak dla mnie to trochę za mało na motor, nawet 125ke. Koleś myśli że jest jakiś ponad prawem, i wszyscy na tym forum doradzając mu kupno skutera w takim wieku to jakieś niedorozwoje ... Powodzenia ! ; )
- kuki1992
- Świeżak
zblokowac do25km/h albo kupic to http://allegro.pl/item616311576_skuter_elektryczny.html jak mialem 9 lat to mialem cos podobnego tylko ze ladniejsze wieksze kola i lampa przy kierownicy to byl sprzet
nie przeginajcie z tym ze 14 latek nie ma wyobrazni i nie umie jezdzic, nie ma rozumu i musi jezdzic na chinczyku z blokadami co jest katorga (wiem bo mialem jak mialem 12 lat )
nie przeginajcie z tym ze 14 latek nie ma wyobrazni i nie umie jezdzic, nie ma rozumu i musi jezdzic na chinczyku z blokadami co jest katorga (wiem bo mialem jak mialem 12 lat )
- talta
- Mieszkaniec forum
Do końca nigdy nie wiadomo co komu siedzi w głowie... Ale jeżeli ktoś jest rozsądny, myśli to nawet w wieku 14lat(o ile by utrzymał) poradził by sobie z 600. A są też takie"debilki" co mają po 20 lat i 600 to dla nich wiele za dużo...
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Nabijacz postow ;/ ?
Mniejsza, a co do tej hulajnogi xd Nie wsiadl bym na to ;d
Mniejsza, a co do tej hulajnogi xd Nie wsiadl bym na to ;d
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Ja miałem taką, identyczna co na aukcji tylko żółtą. Jechała 30km/h ^^ teraz mam skuter jedzie 70, a chce NSR, znaczy kupie, kasa już jest tylko jedno ale. Musze zrobić A1 bo inaczej nie mam pozwolenia rodziców. No ale myślę że zdam. A z tym jak przekonać rodziców to jest różnię, w sumie sam nie wiem, mu rodzice ufają. Ale tutaj popieram ojca 125 na początek to za dużo
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
ja wyciagnalem tylko 27km/h, wsadziles stozek? czy jak
trzeba zaczac od podstaw bo wiele mozna sie nauczyc na 50ccm
ja jak mojemu ojcu nawinolem, ze za dwa latka A1 to mi powiedzial, ze mi sie w glowie przewraca i ze on sie nie zgodzi itp. itd. nie wiem jak go przekonac ale napewno dam rade narazie jezdze 50ccm i jest ok potem sie pomysli

trzeba zaczac od podstaw bo wiele mozna sie nauczyc na 50ccm
ja jak mojemu ojcu nawinolem, ze za dwa latka A1 to mi powiedzial, ze mi sie w glowie przewraca i ze on sie nie zgodzi itp. itd. nie wiem jak go przekonac ale napewno dam rade narazie jezdze 50ccm i jest ok potem sie pomysli
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości