Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
168 cm
42kg
Cross / Enduro
4500 - 8000 tys.
Miałem DT 50 (full odblokowana) i teraz chce kupić jakieś poważniejsze moto ^^ Myślałem nad YZ , XT , TTR . Chodzi mi o 125 - 250 ccm. Boje się jednak o wymianę tłoków w YZ i pomyślałem nad 250 4t ale czy ujadę ? Z motorami i quadami jestem już dość obyty i nie jedno przeżyłem.
42kg
Cross / Enduro
4500 - 8000 tys.
Miałem DT 50 (full odblokowana) i teraz chce kupić jakieś poważniejsze moto ^^ Myślałem nad YZ , XT , TTR . Chodzi mi o 125 - 250 ccm. Boje się jednak o wymianę tłoków w YZ i pomyślałem nad 250 4t ale czy ujadę ? Z motorami i quadami jestem już dość obyty i nie jedno przeżyłem.
- Embel
- Świeżak
Mam 13 lat i przymierzam się do zakupu skutera. Myślałem nad speedfight 2 i aeroxie, ale zauważyłem jeden temat o speedfightcie i doszłem do wniosku, że lepiej wybrać yamahe. Dobrze postąpiłem?Bardzo proszę czy ten skuter (aerox) Będzie dobry dla 13 latka, jak z awaryjnością oraz komfortem. Nie zaszkodzi opinie również o opiniach peugota :_)
Pozdrawiam Smile
Pozdrawiam Smile
- maciek805
- Świeżak
fakt spidfajt to shit
bierz albo tego aeroxa
a patrzyłes na aprile sr
bierz albo tego aeroxa
a patrzyłes na aprile sr
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
patrzałem na tą aprille, ale jeśli wybierać między aprillą a aeroxe to chyba odpowiedniejszy dla mnie byłby aerox. Oprócz tego wachacza w speedfightcie wszystko jest w porządku? TALTA czemu nie pakować się w automat? No a jak z komfortem i awaryjnością aeroxa? Powiem szczerzem, że myślałem nad quadem, ale może mi troche zabraknąc
- maciek805
- Świeżak
to i ja dorzuce swoje 3 grosze do tego tematu
jako ze bylem w posiadaniu speedfighta 2 w wersji silver sport moge szczerze ci polecic ten skuter bardzo przyjemny w jezdzie
co do awaryjnosci speeda nie mialem z nim zadnych problemow,nigdy mnie nie zawiodl podkresle to ze ja mialem go po full tunie na 80cc
jedna rada jak bedziesz mial skuter nie wazne czy to bedzie aerox czy speedfight lej zawsze olej markowe i dobrej jakosci najlepiej fullsyntetyk bron cie boze ze bys lal jakies gowna typu mixol albo jakies orlenowskie oleje
pozdro i udanego wyboru 

- Siwy312
- Świeżak
Siwy312 napisał(a):to i ja dorzuce swoje 3 grosze do tego tematujako ze bylem w posiadaniu speedfighta 2 w wersji silver sport moge szczerze ci polecic ten skuter bardzo przyjemny w jezdzie
co do awaryjnosci speeda nie mialem z nim zadnych problemow,nigdy mnie nie zawiodl podkresle to ze ja mialem go po full tunie na 80cc
jedna rada jak bedziesz mial skuter nie wazne czy to bedzie aerox czy speedfight lej zawsze olej markowe i dobrej jakosci najlepiej fullsyntetyk bron cie boze ze bys lal jakies gowna typu mixol albo jakies orlenowskie oleje
pozdro i udanego wyboru
Aerox tak jak speedfighter jest mało awaryjny.
Dużo ludzi narzeka na brak konfortu w Aerox'ie ale to nie prawda.
Ja osobiście polecam ci Yamahe...
.."Masz rację, bywa, że to nasza wina,wszak w żyłach nam płynie adrenalina.." | http://allegro.pl/show_item.php?item=838323227
-
Frix - Świeżak
maciek805 napisał(a):patrzałem na tą aprille, ale jeśli wybierać między aprillą a aeroxe to chyba odpowiedniejszy dla mnie byłby aerox. Oprócz tego wachacza w speedfightcie wszystko jest w porządku? TALTA czemu nie pakować się w automat? No a jak z komfortem i awaryjnością aeroxa? Powiem szczerzem, że myślałem nad quadem, ale może mi troche zabraknąc
bo talta nie lubi tak jakk ja jak nie ma czym mieszac (biegami)
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
Ja mam 13 lat i jeszcze nie zdawałem na karte motorowerową i czy mógłbym jeżdzić przez jakiś czas na jakieś wsi itp?Dla mnie ważne jest to żeby też wygodnie jezdziło się w 2 osoby a na aeroxie ten komfort to jednak słaby jego pukty. Mam racje?
- maciek805
- Świeżak
Nie masz uprawnień to nie możesz jeździć. Proste jak drut.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Siwy312 napisał(a):bron cie boze ze bys jakies orlenowskie oleje
Orlen platinium 2t moto ten zolty to niby zly ? Jezdzilem skuterami i biegowkami i nie ma porownania mimo malej pojemnosci. Co do jazdy bez uprawnien, to prawo prawem, a rzeczywistosc rzeczywistoscia. Powiem tak mam 14 lat, jezdze regularnie od dwoch lat po drogach i jakos problemow nie mam, a karta od 13. Zero kontroli ale wiesz to juz szczescie. (mam kumpli, ktorzy smigaja od 10 roku zycia i tez zero problemow) Quad fajne rozwiazanie ale jak masz gdzie posmigac i ponizej 250 bym nie schodzil, bo malo zabawy przynajmniej w chinczykach. W markowkach nie wiem, bo nie jezdzilem :/
- talta
- Mieszkaniec forum
Polećcie jakąś 50ccm na biegi dla chłopaka: 13 lat, 160cm, 43kg, dosyć silny jestem. Obojętnie czy to będzie ściagacz czy skuter, czy coś oldschoolowego. Ważne żeby było małe, żebym dosięgał do ziemi nogami i żeby nie przekraczało tak 4000zł.
- Jeremyy
- Świeżak
Jeremyy napisał(a):Polećcie jakąś 50ccm na biegi dla chłopaka: 13 lat, 160cm, 43kg, dosyć silny jestem. Obojętnie czy to będzie ściagacz czy skuter, czy coś oldschoolowego. Ważne żeby było małe, żebym dosięgał do ziemi nogami i żeby nie przekraczało tak 4000zł.
DT 50? Aprilia RS 50, stara buda... albo TZR'ka stara...
43 kg? Najs patyk

.."Masz rację, bywa, że to nasza wina,wszak w żyłach nam płynie adrenalina.." | http://allegro.pl/show_item.php?item=838323227
-
Frix - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości