Prawko a1 a motor
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja cie jak cie złapią to jak sprawdzą że masz tam 30 kw jak w dowaodzie masz np 10 wpisane to jest tak jak 80 rejestrujesz na 50 i nie ma prblemu!!
Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
Re: Prawko a1 a motor
rasel14 napisał(a):Witam mam taki problem mam własnie zrobiłem sobie prawojazdy a1 i moge jeżdzić motocyklem o pojemności 125cmm i 15 km. Chodzi mi o taką sprawe jezeli kupie 125 która ma 30km czy moge rózwiez na takiej jezdzić?? A jak psy mnie zatrzymają i zobacza ze jest np 30km to co wtedy??
Ale wy sie sracie... Wiesz co ci policnajt zrobi za to? powietrze spuści z koła a takie masz kompleksy... chyba nigdy nie przekroczyłeś prędkości z tego co widze

Robić A1 na 2 lata jadzy za 1000zł to czysty bezsens wolał bym za to pić i tankować
Ja ostatnio śmigałem z 3 tygodnie CBR bez kasku(ma ktoś na sprzedaż przetarty?) tylnego hamulca lamp obu kierunkowskazów lusterek OC rejestracji prawa jazdy łyse krzywe opony przekraczanie prędkośći i to chyba wszystko za co bym dostał mandat przewyższający wartosć motoru...
teraz nie śmigam bo skrzynia siadła

A ten sie boi o 15 koni przynajmniej ja sam znam 5 kolegów co jescze 18 nie mają a jeżdza pojemnościami 500 600... takich u nas pełno...
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
"Ale wy sracie ... "
Ja mam Rs 125 07 ' 21kW (29km).
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
bmroczyk napisał(a):"Ale wy sracie ... "
Nie mowa o tobie

PS: jak bym sam taka aprilke dorwał za granica tanio to bym kupił
Najładniejsza obecnie 125 moim zdaniem i jeździ nieźle A jak tam silnik u ciebie ? jaki masz przebieg?

-
VCO - Świeżak
Re: Prawko a1 a motor
VCO napisał(a):Ale wy sie sracie... Wiesz co ci policnajt zrobi za to? powietrze spuści z koła a takie masz kompleksy... chyba nigdy nie przekroczyłeś prędkości z tego co widze![]()
Robić A1 na 2 lata jadzy za 1000zł to czysty bezsens wolał bym za to pić i tankować
Ja ostatnio śmigałem z 3 tygodnie CBR bez kasku(ma ktoś na sprzedaż przetarty?) tylnego hamulca lamp obu kierunkowskazów lusterek OC rejestracji prawa jazdy łyse krzywe opony przekraczanie prędkośći i to chyba wszystko za co bym dostał mandat przewyższający wartosć motoru...
teraz nie śmigam bo skrzynia siadła![]()
a pomyslales chociaz nad tym konsekwentnie. Co jesli znajdzie sie jakis upierdliwy policjant, a takich niemalo. Czy zdajesz sobie sprawe, ze nie wszyscy sa tacy mili i naiwni. Moze skonczy sie tylko na mandacie, ale jezeli bedzie cos nie tak podobnie jak w twoim opisie jazdy CBR - skonczy sie sadem grodzkim i wtedy cwaniaczenie zamieni sie w placz. Tak ci w papierach nasra.. ze, nawet nie bedziesz wiedzial dlaczego kula jest okragla.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
BAStek napisał(a):VCO ale powiedz gdzie jechałeś bez kasku itp. po polnych drogach gdzie chodzą krowy czy zrobiłeś bombe po mieście??
Tam gdzie mi było trzeba do kolegi do roboty na poczte
wiem ze to nie było moze mądre itd ale za swój powiat sie nie wychylałem
i nie wiem mi to jakoś było bez róznicy ze tak powiem

Jak motor stoi w garażu a mam jechać motorem który wiele nie rózni sie od roweru(Rower ma odblaski

motorem...
"...sadem grodzkim i wtedy cwaniaczenie zamieni sie w placz..."
No nie wiem czy skończy się płaczem czy pouczeniem dla rodziców z doswiadczenia obstawiam to drugie
A jedyną żeczą na którą trzeba cholernie uważać jest spowodowanie wypadku jak masz 125/50 przywalisz w samochód i właściciel będzie upierdliwy to jest pojeżdzone i oby mandat skończył sie na 5 tys zł dlatego staram sie unikać wypadków

-
VCO - Świeżak
VCO akurat masz się czym chwalić.. żenujące jest to co tutaj wypisujesz. A pouczenie dla rodziców dostaniesz bo chodziłeś po chodniku bez opieki? co to kurde ma być domowe przedszkole czy życie i same zagrozenia w ruchu drogowym? Jeszcze pierdzielisz takie farmazony tutaj że sie słuchać nie chce a Twoją największą głupotą jest "namawianie" do tego żeby Ci małolaci też tak robili, myślisz chyba dupą a nie głową. Nie wiem co masz, ale czytając wszystkie Twoje wypowiedzi to jest to cbr ale chyba 125ccm tak że całego świata jeszcze nie widziałeś, nie rób z siebie drugiego pitera, bo już jednego forumowego the bila mamy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości