Zipp Quantum-warto go kupić???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
wole zajebanego urzywanego skutera np SR z 92 roku niz zippa z 2007 i nie mow mi czlowieku ze osiagi sa prawie takie same bo dobra SR z dobrym silnikiem 50cm leci lekko 100 z wiatrem troszke wiecej a zipp ledwo 70, SR ma zajebistego kopa z miejsca bierze nawet niektore samochody a zipp naprawde simson to przy tym torpeda ale wiadomo "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" i zawsze tak bylo
- lukaszooo
- Świeżak
"Sky_brd" twoje słowa zaprzeczają większości postów. Lepiej jest kupić używany skuter np aeroxa czy peugeota speedfighta niz zippa. Mdli mnie od twojego zachwalania .
-
czarek. - Świeżak
Cześć
Ja mam Quantuma od sierpnia '06 - niby z tej gorszej serii (jakoś tego nie zauważyłem), jednak nie narzekam na niego. Jeszcze ani razu nie byłem w serwisie (no może 1 raz, ale na przeglądzie obowiązkowym po 400 km). Przejechałem już na nim ponad 1500 km i jedyną rzeczą którą w nim wymieniłem była świeca (tydzień temu padła). Nie pali dużo (ok 4l/100km), dobrze się zbiera (zwłaszcza po wymianie świecy - niebo a ziemia), spokojnie zamykam na nim licznik na prostej drodze, mimo blokad.
Więc wg. mnie Zipp Quantum to dobry zakup, ponieważ nie jest drogi (4 tys. z małym hakiem) a spisuje się nieźle.
Pozdr,
Duchu
Ja mam Quantuma od sierpnia '06 - niby z tej gorszej serii (jakoś tego nie zauważyłem), jednak nie narzekam na niego. Jeszcze ani razu nie byłem w serwisie (no może 1 raz, ale na przeglądzie obowiązkowym po 400 km). Przejechałem już na nim ponad 1500 km i jedyną rzeczą którą w nim wymieniłem była świeca (tydzień temu padła). Nie pali dużo (ok 4l/100km), dobrze się zbiera (zwłaszcza po wymianie świecy - niebo a ziemia), spokojnie zamykam na nim licznik na prostej drodze, mimo blokad.
Więc wg. mnie Zipp Quantum to dobry zakup, ponieważ nie jest drogi (4 tys. z małym hakiem) a spisuje się nieźle.
Pozdr,
Duchu
- Duchu
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości