Aerox czy TZR50 ???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jest różnica czy po szlifie czy nie. Równie dobrze może być coś z ramą... Nie wiadomo co jej było a sprzedawca zazwyczaj chce ukryć jak najwięcej.
Cinek 16 jak chcesz ją obejrzeć to pojedź z kimś kto się zna na tych rzeczach
Cinek 16 jak chcesz ją obejrzeć to pojedź z kimś kto się zna na tych rzeczach

-
adrianos_08 - Świeżak
Przeciez napisalem, ze musi wszystko sprawdzic.
Ja napisalem, mi wielkiej roznicy nie robi czy malowane, czy kupione inne, czasami malowane lepasze bo mozna jakies tandetne rodem z chin kupic.
I widziales kiedys moto np po 20-30k km bez zadnej gleby? chyba, ze Ci takie baje sprzedawca pociskal.
Ja napisalem, mi wielkiej roznicy nie robi czy malowane, czy kupione inne, czasami malowane lepasze bo mozna jakies tandetne rodem z chin kupic.
I widziales kiedys moto np po 20-30k km bez zadnej gleby? chyba, ze Ci takie baje sprzedawca pociskal.
- magik2208
- Bywalec
-
adrianos_08 - Świeżak
Pytałem się typa o tego TZR i odpisał mi tak o jego stanie technicznym
,,sprowadzal poprzedni pierwszy wlasciciel z niemiec, full seria, jedynie odblokowany jest wydech na przelot no i w sumie tarcze sprzegla stage6 racing, i w sumie tyle.... nie tuningowalem bo jesli ktos potrzebuje mocy to niech kupi większego"zalezy jak kto patrzy, bo na gazniku sa seryjne dysze a wiekszosc przy takim wydechu zmienia na 115, no ale mi zalezalo na oszczednosci a dysze 10zl" Co o tym sądzicie ???
,,sprowadzal poprzedni pierwszy wlasciciel z niemiec, full seria, jedynie odblokowany jest wydech na przelot no i w sumie tarcze sprzegla stage6 racing, i w sumie tyle.... nie tuningowalem bo jesli ktos potrzebuje mocy to niech kupi większego"zalezy jak kto patrzy, bo na gazniku sa seryjne dysze a wiekszosc przy takim wydechu zmienia na 115, no ale mi zalezalo na oszczednosci a dysze 10zl" Co o tym sądzicie ???
- Cinek16
- Świeżak
- Cinek16
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości