Skuter do 5000 zł, na codzień m.in do szkoły i na treningi
• Strona 2 z 2 • 1, 2
po pierwsze - nie podciągajcie że motorowery to motocykle (odsyłam do ustawy prawa o ruchu drogowym)
po drugie-wystrzegajcie się chińskich skuterów/motorowerów jeżeli chcecie się cieszyć jazdą
po trzecie- prosze nie pisać bajek na temat rometów z chin że są cudowne i nigdy się nie psują bo to bajka (chyba że ktoś dopiero ma przebieg 500km)
jak chcesz praktycznego skutera który cię nie zawiedzie w trasie i nie będziesz musiał co tydzień kupować części to kup używany markowy skuter typu aerox, sr, speedfight, piaggio czy inne derbi
po drugie-wystrzegajcie się chińskich skuterów/motorowerów jeżeli chcecie się cieszyć jazdą
po trzecie- prosze nie pisać bajek na temat rometów z chin że są cudowne i nigdy się nie psują bo to bajka (chyba że ktoś dopiero ma przebieg 500km)
jak chcesz praktycznego skutera który cię nie zawiedzie w trasie i nie będziesz musiał co tydzień kupować części to kup używany markowy skuter typu aerox, sr, speedfight, piaggio czy inne derbi
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
wasil1993p napisał(a):po pierwsze - nie podciągajcie że motorowery to motocykle (odsyłam do ustawy prawa o ruchu drogowym)
Wybacz mam na swoim ogarze 900 R już ok 8k km i jak na razie to leje benzynę + olej co jakiś czas, było kilka poparawek jak np wymiana uszczelki pod wlew oleju, oraz zakupienie żarówki kierunkowskazu, faktycznie koszty kilka tysięcy juz ...
Może trafiłem na dobry model, ale złego słowa oprócz mocy nie można powiedzieć:P
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości