Co mi może zrobić Policja ???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Te mocniejsze 50tki chodzą jak co niektóre 80tki , nie jest wcale taka lipa
że sie muli pod górkę i ma słabe przyśpieszenie wyżyłowaną 50tką już nawet można pojeździć fajnie
i legalnie (po za blokadami) .
Wystarczy że jest odblokowany to już jest łamanie prawa a zarejestrowany na motorower lub zmieniony na większy cylinder to już jest całkiem przegięcie do tego są teraz przeglądy i pojemność sprawdzą...
Szkoda że nie na każdym cylindrze jest podana pojemność bo wiele 50-tek
robi wrażenie większych i policjanci marudzą "Eeee ale 50 pojemności to chyba nie ma tylko więcej" a tak pokażesz na napis 49,9ccm i sie uciszy - ja tak miałem.
że sie muli pod górkę i ma słabe przyśpieszenie wyżyłowaną 50tką już nawet można pojeździć fajnie

Wystarczy że jest odblokowany to już jest łamanie prawa a zarejestrowany na motorower lub zmieniony na większy cylinder to już jest całkiem przegięcie do tego są teraz przeglądy i pojemność sprawdzą...
Szkoda że nie na każdym cylindrze jest podana pojemność bo wiele 50-tek
robi wrażenie większych i policjanci marudzą "Eeee ale 50 pojemności to chyba nie ma tylko więcej" a tak pokażesz na napis 49,9ccm i sie uciszy - ja tak miałem.
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
kuba94 napisał(a):teraz policja kupuje rolki i na poczekaniu beda mogli sprawdzic osiagi.. wiec nawet przy odblokowanej 50 moga juz robic przypal
Za dużo reklam oglądasz. Prędzej przeniosą krzyż spod pałacu niz nasza policja kupi przenośne hamownie...
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości