Kaks na skuter wybór.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja bym proponowal ci tego probikera - to jedyna firma, ktora cieszy sie jeszcze jako takim uznaniem na rynku. Osobisicie jednak proponowalbym ci kupic juz kask z mysla na przyszlosc. Bardzo ladne i dobre kaski otwarte robi CABERG i LAZER, tylko musisz dobrze poszukac. Mimo wszystko jednak kup sobie cos naprawde pozadnego - Shoei, Shark, Arai, Nolan, Uvex
Ostatnio edytowano 9/5/2007, 21:42 przez elco, łącznie edytowano 1 raz
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Na samym poczatku ktos powinien poinformowac kolege ze nalezy czytac uwaznie poniewaz pomylil dzial ;]
Co to tematu to w zyciu nie kupilbym czegos takiego .
Na kasu sie nie oszczedza lepiej sprzedaj nerke i kup jakis dobry , chocby uzywany !
Co to tematu to w zyciu nie kupilbym czegos takiego .
Na kasu sie nie oszczedza lepiej sprzedaj nerke i kup jakis dobry , chocby uzywany !
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Heheh, nerke
Dobre
Ja proponuje sprzedać motor i kupić sobie za tą kase jakiś fajny kask, myślę, że to byłby dobry wybór i za taką cene dostanie się już coś co nie pęknie po upuszczeniu na ziemie i nie rozleci się powyżej 100km/h...
Pozdro

Ja proponuje sprzedać motor i kupić sobie za tą kase jakiś fajny kask, myślę, że to byłby dobry wybór i za taką cene dostanie się już coś co nie pęknie po upuszczeniu na ziemie i nie rozleci się powyżej 100km/h...
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm