Supermoto 50 jakie ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Z niby polskich motocykli to mi się Romet CRS podoba. Ale tylko podoba. Ja na twoim miejscu bym w gufno nie inwestował. No chyba że lubisz się bawić w mechanika.
Z firmowych to senda i DT. Żadnym z tych bym nie pogardził;)
Z firmowych to senda i DT. Żadnym z tych bym nie pogardził;)
-
Arturo925 - Stały bywalec
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1815370
Ja osobiscie polecam cpi sm miałem go pewien czas kupiłem go od kolegi byłem 3 włascicielem i miał nakrecone cos koło 29 tys km a silnik dalej był w dobrej kondycji na zakretach idealny mozna sie kłaść elektryczny starter super wyglad młody rocznik z dostaniem czesci nie ma problemu
- tego motoru waska kanapa w dalszej jezdzie boli cie dupa licznik kosso elektryczny lubi swirowac podczas hamowania pokazuje ze jedziesz 200 czasem sie zawiesza i dzwiek pierdzacego dwosówa trzeba wysoko krecic ale wtedy dobrze przyspiesza motor ma silnik am6 godny polecenia miło go wspominam i dosyc fajnie sie siedzi.
Ja osobiscie polecam cpi sm miałem go pewien czas kupiłem go od kolegi byłem 3 włascicielem i miał nakrecone cos koło 29 tys km a silnik dalej był w dobrej kondycji na zakretach idealny mozna sie kłaść elektryczny starter super wyglad młody rocznik z dostaniem czesci nie ma problemu
- tego motoru waska kanapa w dalszej jezdzie boli cie dupa licznik kosso elektryczny lubi swirowac podczas hamowania pokazuje ze jedziesz 200 czasem sie zawiesza i dzwiek pierdzacego dwosówa trzeba wysoko krecic ale wtedy dobrze przyspiesza motor ma silnik am6 godny polecenia miło go wspominam i dosyc fajnie sie siedzi.
- suzu1
- Świeżak
Re:
sam Ci polecam Derbi Sende SM użytkowałem taki motorek w zeszłym sezonie i miło mnie zaskoczył. Jeździłem nią bezawaryjnie prawy cały sezon a nie miała zemną lekko. Pod koniec wysiadła tylko pompa wodna, a poza tym same +. Miałem model z 2003 roku
NaprawdÄ™ motorek godny uwagi. 

- Beszczelny7
- Świeżak
ja tak samo mam sende x-treme sm
i prowadzi sie super kompletnie bezawaryjna, jeden minus to brak czesci takich jak klamki dzwignie itp. ale takie podstawowe mozna spokojnie dostac 

Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
Sam mam rometa (skuter) wszedzie mowia ze ma podzespoly hondy i innych znanych firm ja rozebralem caly silnik i ZADNEGO owego podzespolu nie znalazlem...
-
eloelolol123 - Świeżak
ja polecam yamahę dt50sm lub dt50X ja mam dt50X i idzie jak nie wiem w ogóle bezawaryjna i stoją z 2004 po 3800 - 4900
yz 125 , yz 250 2T , ... przyszły sezon yz 450 f 

-
Piobar1745 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości