Ścigacz
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Bezdiesz kims-jezdzic bryka kaczora donalda to jest cos!!! Troche niepowazny temat nam dales takie motory nazywaja sie poprostu motory i koniec,a jezeli ktos chce uzywac innych nazw to robi to jak mu sie podoba!!!
Urodzony po to zeby jezdzic:-)
-
dulek161 - Świeżak
Niezłe motórki :)
Ja myślę, że pojazd Kaczora Donalda ma tak dużą moc, że potrzeba osobnego zezwolenia od samego właściciela. Rozmawiałem z Donaldem i powiedział, że na początku ciężko jest jechać przed siebie, ale wszystkiego się można przecież nauczyć...
A wy mu chcecie dać Hayabuse... Przy okazji. Miki - fajne motorki.
A z tym badylem dla TMG to całkiem trafiony pomysł, tylko że ojciec będzie musiał co chwilę zwalniać... A potem się śmieją z polskich kierowców. Pozdrowienia RazR34, x_miki_x i dulek161 

-
kruk-1991 - Świeżak
Dzięki kolego za pozdrowienia
Wzajemnie
i dołączam sie do nich
... a co do TMG, tacy jak oni powinni dalej jeździć na hulajnogach bo motor to dla nich pojęcie względne i zbyt skomplikowana zabawka. TMG wróć człowieku do klocków i nie rozpoczynaj takich beznadziejnych tematów 

" Don't forget the struggle ... Don't forget the streets ... "
-
RazR34 - Świeżak
dajcie już mu spokuj, może stoji mu taki sprzęt w garażu i nie wie jak go nazwać 

http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
albo se kupił psa
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
To ja tez was pozdrowie!!! Moj brat ma taka hulaj noge elektryczna i to jest sprzet jakich malo bo jedzie 30km/h a kopyto ma jak... wiec troche pomyslunku bo sie chglopak zabije i bedziecie mu znicze zapalac!!!
Urodzony po to zeby jezdzic:-)
-
dulek161 - Świeżak
ja moge ci spylic super wypasionego odchudzonego romet'a bez silnika na początek będzie dobry
tylko bys musiał uważac bo jak sie za mocno odepchniesz to możesz zaliczyc glebe

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm