Pomocy!!!Problem z Zippem Quantumem,gasnie gdy zimny
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Nie chodzi o iglice od mieszanki paliwowej to malo da , ale wez sie za plywak on jest zle ustawiony ustaw go tak jak napisalem wyzej i tez mialem taki problem z swojim quantumem (Jesli ssanie podaje ci prand to jest dobre)
- Masterleoni
- Świeżak
podepne sie bo mam pytanko, moge wyczyscic gaznik benzyna ekstrakcyjna ? i czy jak kupie lepszy filtr powietrza to moge kupic ta druga dysze wieksza czy mam ja zostawic bo wiem ze golwna trzeba
chce zmienic glowna z 72 na 80 albo 82 i czy ta druga dysze mozna zmieniac czy sie nie zmienia i jesli sie zmienia to co daje i czy cos moze popsuc ?
teraz mam 60
chce zmienic glowna z 72 na 80 albo 82 i czy ta druga dysze mozna zmieniac czy sie nie zmienia i jesli sie zmienia to co daje i czy cos moze popsuc ?
teraz mam 60
- talta
- Mieszkaniec forum
Masterleoni napisał(a):Nie chodzi o iglice od mieszanki paliwowej to malo da , ale wez sie za plywak on jest zle ustawiony ustaw go tak jak napisalem wyzej i tez mialem taki problem z swojim quantumem (Jesli ssanie podaje ci prand to jest dobre)
No rak ale jest to mozliwe zeby plywak sam sie rozgiol?
No tak ale,czy jak prad bedzie caly czas plynac to czy ssanie tez czasem nie bedzie chodzic caly czas?
- zajac1
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości