Aprilia nie lapie z rozrusznika:(POMOCY
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Gdybyś nie miał ładowania to i nie miał byś świateł w RS50, ale jak masz tylko dwie pozycje to mozliwe, że ktoś kopał i masz z akumlatora. Jak silnik nie chodzi to światła się palą? Zawsze zapalaj na postojówkach jeśli już.
Jeśli szczotki są starte to jest zupełnie inny dźwięk rozrusznika i jest słaby, ale można sprawdzić.
Pozdro
Jeśli szczotki są starte to jest zupełnie inny dźwięk rozrusznika i jest słaby, ale można sprawdzić.
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Czyli światła masz z prądnicy, więc ładowanie jest. No masz zajechany akumulator jak już parę osób mówiło i też się skłaniam ku takiej opinii.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Ceberek nie czytałes, że już dwa aku kupił?
Po co ma trzeci kupować niby?
W sumie jesli potrafisz to mozesz spróbować wymienić szczotki, bo to nie jest dużo koszt...
Gdybyś nagrał filmik jak kreci to byśmy Ci powiedzieli czy szczotki padły.
Pozdro
Ps: Jak masz długie i krótkie to masz postojówke i mijania, czy dwuwłóknową żarówke?

W sumie jesli potrafisz to mozesz spróbować wymienić szczotki, bo to nie jest dużo koszt...
Gdybyś nagrał filmik jak kreci to byśmy Ci powiedzieli czy szczotki padły.
Pozdro
Ps: Jak masz długie i krótkie to masz postojówke i mijania, czy dwuwłóknową żarówke?
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
CO WY PIER*****??!! Przecież napisałem, że miałem dokładnie taką samą sytucję. Aku kupiłem nowy, ale to i tak nie pomogło. Motor dobrze kręcił z rozrusznika, ale nie mógł załapać. Wymień świecę i wtedy przyjdź powiedzieć, że to właśnie był problem.
Nie kombinujcie, że to jakieś szczotki, albo, że ma włączone światła....
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
C-bool wes pomysl jak jemu pali na dotyk na pych to kurde jak to moze byc swiece?C-bool napisał(a):CO WY PIER*****??!! Przecież napisałem, że miałem dokładnie taką samą sytucję. Aku kupiłem nowy, ale to i tak nie pomogło. Motor dobrze kręcił z rozrusznika, ale nie mógł załapać. Wymień świecę i wtedy przyjdź powiedzieć, że to właśnie był problem.
- adamek52
- Świeżak
Ja nie wiem jaki problem autor tematu ma z kupieniem nowej świecy..., chociaż raczej przyczyną to ona nie będzie.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości