Co wybrać? Nowego Ogara 900, czy używaną Aprilie SR50
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dobra to że Senek jest zwolennikiem ogara to nie znaczy, że nie jeździł na innych sprzętach, bo może być tak że ma doświadczenie o 100 kroć większe od Ciebie.. więc takie gadanie jest bez sensu najmniejszego.. ponadto nie jaraj się tak swoją "yamaszką" bo zapewniam Cię, że nie jest to najlepsze moto na świecie..
-
Movi - Moderator
Skoro dla niego ogar to maszina, to glowa podpowiada mi, ze na porzadnym pierdzioszku nie siedzial. Nie jaram sie swoja yamaha, ale nikt nie zaprzeczy, ze posrod skuterow ciezko znalezc lepszy model, co nie znaczy, ze sie w niej zakochalem, bo wole cos z biegami...
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
RS!!! albo SR!!!
Gilera Runner 50 Sp
:D...i jazda !!! | | | | http://pl.youtube.com/watch?v=R77pnBZuIL8 -----> Mój sprzęcik
:D (to moj pierwszy filmik)

-
micza123 - Świeżak
Ee serwis wszedzie to samo
Teraz mam stara yamahe i jedyne co w niej wymienilem to swiece (a zrobilem pare tysi). Tak poprostu napisalem dosc mocno, bo nie ukrywam ze tamten "skuter" zniszczyl mi mlodosc, mialem obawy zeby wyjechac poza dom, bo przeciez juz kilka razy prowadzilem go do domu, i tak wkolo panie co 2 dni serwis... a serwis jak to serwis... odpala dogazuja do konca, i niby juz wyregulowany... A przeglad, przyjezdzam, i pytanie :
- Hamuje?
- ano hamuje
Podszedl, odpalil dogazowal i poprosil o 100zł, za przeglad. To jest istna komedia.

- Hamuje?
- ano hamuje
Podszedl, odpalil dogazowal i poprosil o 100zł, za przeglad. To jest istna komedia.
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm