skuter ze sklapu
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Junior59 napisał(a):zamiast taniej chinskiej podrubki kupie sobie
http://www.allegro.pl/item331658995_suz ... tanio.html
Jestem pewna ze to nie jest Suzuki i że v-max nie wynosi 120

Junior59 napisał(a):do bani he jest 2 kolorowy tylne plastiki
Wystarczy pomalować

Widocznie miał jakąs tam przygode skoro jest innego koloru niż pozostałe.
joł czekerap oczywiście
- Dorota_TDR
- Świeżak
To fakt że od roku romet zaczął dość aktywnie działać na polskim rynku-chociaż co do jakości to nie jestem pewien bo jeszcze nie miałem okazji przejechać się jakimś z tych nowych modeli
Pzdr

Pzdr
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
Jakość? wybaczcie ale to zwykły chinol poskręcany na polskie śruby żeby jakoś sie trzymał kupy, polacy poprawili lub wymienili kilka drobiazgów ale z g...... bata nie ukręcisz 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
U mnie na firmie stoji chiński quad 110 cm3 przejechał nie wiem może 300 km i rozsypał sie tak że serwis oddał quada i kase bo trzymali go 3 miesiące i nie wiedzieli jak naprawić więc zwątpili. Dzięki za te bezawaryjne chinole 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
skuter soprano 50 cc
mój kolega kupił w supermarkecie skuter soprano 50 cc. i kopka mu niedziała jest to taki skuter którego niewarto kupywać
Lubisz grube literki? Nie odświeżaj tematów takich ,jeśli nic nowego nie wnosisz, bo następnym razem warn grubymi literkami Pozdro Fenek

Lubisz grube literki? Nie odświeżaj tematów takich ,jeśli nic nowego nie wnosisz, bo następnym razem warn grubymi literkami Pozdro Fenek
- henry14
- Świeżak
HEhueheehueheu moge i dostac warna ale marka Soprano powalila mnie na glebe 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
dobrze mowi przeciez co wy chcecie ;P Pali Janka chopok, nie kupuj nigdy tego gowna chinskiego a jak masz juz kupic to wrzuc do koszyka, 2 silnik jeszcze.
- marc9911in
- Świeżak
Fenek16 napisał(a):One są dla takich emerytów co jeżdzą 30km/h a nie dla nastolatków, którzy zdejmują blokady i jeszcze jakiś tuning próbują...
Pozdro
Dla jakich emerytow ja mam Moto Magnusa carave i nienarzekam
wiadome to tak jak w samochodzie musisz dbac o sprzet wymieniac czesci i materialy ekspluatacyjne to normalne zaden motor niepojezdzi dlugo bez dobrego serwisu.
A tiuningu nieuwazam za nic zlego jezeli robi sie go z glowa.
A co do kupna w markecie przylaczam sie do opini kolegow to tani tandetny sprzet i brak dobrego serwisu.
Chinczyka mozna kupic ale nalezy niezalowac cenowo na poczatku bo to sie zemsci jaka cena taki wyrob
do 4000 sa calkiem niezle skutery.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
clico napisał(a):do 4000 sa calkiem niezle skutery.
Tak,używane firmówki

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Skutery chinskie najlepsze
Przestańcie z tym skuterami chińskimi mówić że się od razu rozwalają chyba nie umiecie o nie dbać i wyjeżdżacie nimi w off road i dlatego wam się rozwalają nawet skuter japoński jak nie będziesz o niego dbać od razu ci się rozpieprzy a wy chyba dlatego mówicie że chińskie do bani bo nie macie kasy na kupno droższego skutera np japońskiego kupujecie chiński nie umiecie na nim jeździć i go rozwalacie a potem kupujecie droższy japoński skuter myślicie że jest lepszy a gówno prawda po prostu już oszczędzacie ten skuter bo wiecie że są słabe i mało wytrzymałe Chińczycy pod względem jakości wykonania i stosunku jakości do ceny są teraz najlepsi na pierwszych miejscu i jakość wykonania skuterów chińskich jest tak samo dobra jak tych japońskich według mnie strata kupować zgrzybiały stary skuter japoński lepiej kupić nowiutki czyściutki chiński skuterek ja mam silnik spalinowy do roweru Hongdu rozwija mi spokojnie 45-48 km/h maks i nic się nie psuje wymieniałem tylko przepustnice w gaźniku świece filtr powietrza i chodzi jak marzenie oczywiście dwusuw !
- Piotrkjv
- Świeżak
Najlepsze sa silniki spalinowe do rowerów
A schowajcie sięz tymi ciężimi niewygodnymi skuterami się męczycie w tych kaskach lepiej se kupić oryginalnego Francuskiego Solexa i jeździć na nim bez kasku v-ma 48 km/h a po tunigu 65 km/h i jeździć po ścieżkach rowerowych ulicach po parkach chodnikach itp.
- Piotrkjv
- Świeżak
Pojemność silnika rowerowego
pojemności silników rowerowych wahają się od 30ccm do 80 ccm moc od 0,6km do 6 km mechanicznych ! Prędkości maksymalne od 30 km/h do 70 km/h a nawet do 105 km/h po tuningu oczywiście są to już (te szybsze)
silniki spalinowe Skyhawk napęd na łańcuch bak paliwa w ramie jak motocykl najszybsze Solexy osiągają 65 do 80 km/h stuningowane (mają napęd na oponę) a Skyhawk 80 do 105 km/h Oczywiście sprzedawcy takich silników rowerowych oferują specjalnie wzmocnione ramy rowerowe szprychy koła opony ! Spalanie uwaga mój Solex Hongdu 0,8 litra na 100 km w trasie a średnie 1 litr benzyny na 100 km ! A Silniki rowerowe Skyhawk 1,2-1,4 litra na 100 km !!! I V-MAX 70km/h Niestunigowane
silniki spalinowe Skyhawk napęd na łańcuch bak paliwa w ramie jak motocykl najszybsze Solexy osiągają 65 do 80 km/h stuningowane (mają napęd na oponę) a Skyhawk 80 do 105 km/h Oczywiście sprzedawcy takich silników rowerowych oferują specjalnie wzmocnione ramy rowerowe szprychy koła opony ! Spalanie uwaga mój Solex Hongdu 0,8 litra na 100 km w trasie a średnie 1 litr benzyny na 100 km ! A Silniki rowerowe Skyhawk 1,2-1,4 litra na 100 km !!! I V-MAX 70km/h Niestunigowane
- Piotrkjv
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości