CHLOPAKI POZMOZCIE MI!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
hehe..no ja akurat mam mozliwosc z czego sie bardzo ciesze
sam servisuje moj bike niebede jezdzil naprzeglady za 180zł w ktorym mi posmaruja smarem podstawke i wymienia mi olej na MOTUL..lol..ja mam zalany w skrzyni Mobil1 a w sliniku najdrozszy Castrol za prawie 5dyszek
edytuj posty-kravec
mastero33 napisał(a):Zalezy jaki masz tez serwis..
sam servisuje moj bike niebede jezdzil naprzeglady za 180zł w ktorym mi posmaruja smarem podstawke i wymienia mi olej na MOTUL..lol..ja mam zalany w skrzyni Mobil1 a w sliniku najdrozszy Castrol za prawie 5dyszek
edytuj posty-kravec
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
no ale wiesz jak serwisujesz go po bożemu w serwisie to ci przeglądy podbijają i jak byś potem chciał sprzedać to masz prościej (jakby dziadek sie rozmyślił
) a po 2 primo kto ci powiedział ze przegląd 180 kosztuje ? u mnie w krk najdrożej jest po 100 a tak to ok 50 - 70

"Bóg wybacza...
motocykl nigdy..."

motocykl nigdy..."

-
filak - Świeżak
bylem w moim salonie i sie pytalem..daj spokoj...olewam ta gwarancje bo i tak jak Ci si cos popsuje to musisz wybulic kase bo Ci za darmo niezrobia
a dziadek kupuje napewno:D pzdr

-
driver92 - Świeżak
hehe...nom i to niebyle czym... 5 biegowa MZtka robi swoje chociaz predkosc max jej wynosi 140 ale swojego kopa ma
i to najwazniejsze

-
driver92 - Świeżak
mastero33 napisał(a):Co do solidnosci wielu polskich maszyn mozna bylo miec problem:)ale jak ktos dbal to moze byc w niezlej kondyzji:)
Juz napewno bierzesz apke??
no co ty MZ to niemiecka maszyna :p chyba sie pomyliles romet jest polski no chyba ze ja zle mowie ale raczej tak jest...a co do apki do jeszcze rozwazam ale raczej tak napisze jak cos

-
driver92 - Świeżak
no wiesz
na oku mam...ko..wa teraz to ja juz sam niewiem ostatnio zobaczylem Varadero 125 sliczny naprawde sliczny motor i silnik o jakim marzylem... dwucylindrowy V2 i 4sow..bo ja wole 4sowki duzo bardziej...no i teraz dylemat :p

-
driver92 - Świeżak
Wybor nalezy tylko do ciebie;)osiagi beda miec podobne,tylko to jest honda tzn ze mozesz tym silnikim robic ogromne odleglosci i przebiegi i na silniku to nie zrobi wrazenia,ale jest to niestey strata mocy,bo ten silnik nie jest zbytnio wysilowany..bo wiesz jak wolisz enduro to luzik:)ja tez zastanawialem sie nad ta honda,ale jakbym mial wybierac miedzy nia a apka to apke wziolbym z pewnoscia
-
mastero33 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości