Lizard CBR
• Strona 2 z 2 • 1, 2
miałem okazje jechać tym. oponki cieniutkie. jakość wykonania słaba. wogóle licznik oszukuje. jechałem niby 150 na 4 wrzucilem 5 i 100 wskoczyła. przy tej niby predkosci tak sie wszystko trzesło ze mysłalem ze mnie w kosmos wyp.. kolega mowi ze jest zadowolony. narazie nic mu sie nie dzieje . ogolnie nie jest tak zle ale słaba jakosc. pozdr
engine murders team;]
-
RysiekGt125 - Świeżak
Jesli mówisz ze opony takie cieniutkie to nie gadaj Opony w lizard cbr 125 są takie same jak w cbr 125 hondy ja wam cos powiem to ze massz napis honda to nie znaczy ze jest lepsze to ma dobze jeździc i miec osiagi a nie miec napisane honda taki jest lizard
ty to dobry z ciebie jeździec jak mój lizard na 5 nie jedzie 150 a ty na 4 jedziesz 150 człowieku puknij sie w łep moze cos ci do tej głowy sie nabije
edytuj posty- kravec
RysiekGt125 napisał(a):miałem okazje jechać tym. oponki cieniutkie. jakość wykonania słaba. wogóle licznik oszukuje. jechałem niby 150 na 4 wrzucilem 5 i 100 wskoczyła. przy tej niby predkosci tak sie wszystko trzesło ze mysłalem ze mnie w kosmos wyp.. kolega mowi ze jest zadowolony. narazie nic mu sie nie dzieje . ogolnie nie jest tak zle ale słaba jakosc. pozdr

ty to dobry z ciebie jeździec jak mój lizard na 5 nie jedzie 150 a ty na 4 jedziesz 150 człowieku puknij sie w łep moze cos ci do tej głowy sie nabije
edytuj posty- kravec
- ziomals
- Świeżak
teraz jestem pewien ze masz 11lat,przydolby ci sie ostrzezenieziomals napisał(a):RysiekGt125 napisał(a):miałem okazje jechać tym. oponki cieniutkie. jakość wykonania słaba. wogóle licznik oszukuje. jechałem niby 150 na 4 wrzucilem 5 i 100 wskoczyła. przy tej niby predkosci tak sie wszystko trzesło ze mysłalem ze mnie w kosmos wyp.. kolega mowi ze jest zadowolony. narazie nic mu sie nie dzieje . ogolnie nie jest tak zle ale słaba jakosc. pozdr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Derbi Senda 125 sm....CUDO!
- Cebra125
- Świeżak
ziomals napisał(a):Jesli mówisz ze opony takie cieniutkie to nie gadaj Opony w lizard cbr 125 są takie same jak w cbr 125 hondy ja wam cos powiem to ze massz napis honda to nie znaczy ze jest lepsze to ma dobze jeździc i miec osiagi a nie miec napisane honda taki jest lizardRysiekGt125 napisał(a):miałem okazje jechać tym. oponki cieniutkie. jakość wykonania słaba. wogóle licznik oszukuje. jechałem niby 150 na 4 wrzucilem 5 i 100 wskoczyła. przy tej niby predkosci tak sie wszystko trzesło ze mysłalem ze mnie w kosmos wyp.. kolega mowi ze jest zadowolony. narazie nic mu sie nie dzieje . ogolnie nie jest tak zle ale słaba jakosc. pozdr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edytuj posty- kravec
Nie rozumiesz koleś myśli przewodniej, chodziło mi o to że licznik zle chodzi i idzie równo z obrotomierzem, na 4 NIBY podkreślam NIBY było 150 wrzuciłem 5 , byla 100 i sie cofało... Razz tym jechałem i mi wystarczy. A moich umiejetnosci napewno nie będzie oceniał kierowca kosiarki samobieżnej:). Pozdr.
engine murders team;]
-
RysiekGt125 - Świeżak
kupuj cos oryginalnego!
bo szkoda czasami psuc sobie nerwy na takim badziewiu..
bo szkoda czasami psuc sobie nerwy na takim badziewiu..
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm