Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
Aha, no to całkiem przyzwoicie. Ej, a jakbyście mieli wybierać, RS 125, Mito. To co byście wzieli ? nie chodzi mi o wygląd, bo wg mnie oby dwa motory są ładne, więc nie ma problemu. Bardziej pod kątem, yy wielkości, psucia się, osiągów..
- The Doctor
- Świeżak
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Cześć. Jestem nowy i mój pierwszy post został zablokowany, więc nie wiem jak będzie z tym...
Chciałbym sobie kupić skuter Peugeot Vivacity. Czy moglibyście mi coś o nim dokładniej powiedzieć?? Czy jest to dobra marka jak na skutery??
Czy jako posiadacze tego skuterka jesteście z niego zadowoleni?? Jak jest z przyspieszeniem, prędkością max i zawieszeniem??
Pozdro
Chciałbym sobie kupić skuter Peugeot Vivacity. Czy moglibyście mi coś o nim dokładniej powiedzieć?? Czy jest to dobra marka jak na skutery??
Czy jako posiadacze tego skuterka jesteście z niego zadowoleni?? Jak jest z przyspieszeniem, prędkością max i zawieszeniem??
Pozdro
- bluesteel
- Świeżak
ja ci tylko powiem o awaryjności. Na gg miałem parę pytań co do tego skutera, ale nie dużo, oczywiście chodzi o problemy. Ja osobiście nie uznaje Francuskich i Włoskich sprzętów. Ja uznaje tylko Japońskie, i też nie wszystkie, Honde i Yamahe jak dla mnie jest super, na gg nie byłoż żadnych pytań jak naprawić co mogło paść, jedynie co mogę do kupic, alby jechał wiecej
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Honda ma do dupy skutery.Chcesz skuter to tylko wloskie-aprilia,piaggio,gillera,malaguti.
Tak do wiadomosci osób nie uznajacych wloskich skuterów-wszystkie japonskie skuty jeżdża na wloskich silnikach-minarelli,morini itp.DT i tzr 50 tez.Takze jak skut to albo wloch,a jak zalezy ci na japoncu to najwyzej aerox.Szukaj aprili sr-najlepszy skuter w swojej kl.
Tak do wiadomosci osób nie uznajacych wloskich skuterów-wszystkie japonskie skuty jeżdża na wloskich silnikach-minarelli,morini itp.DT i tzr 50 tez.Takze jak skut to albo wloch,a jak zalezy ci na japoncu to najwyzej aerox.Szukaj aprili sr-najlepszy skuter w swojej kl.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Cześć - znowu, mam dylemat pomiędzy Aprilią RS tuono 50 a jakimś enduro, również 50, nie stawiam z góry na wygląd lecz nie wszystkie enduraki mi się podobają, natomiast rs'ka zajebiście wygląda, po przeczytaniu o niej co nieco, chyba się za często nie psuje, ogółem nie nawala ale problem jest w tym że nie wjadę nią do lasu, coś doradzicie ?
- Glad
- Świeżak
Ja bym wolał tuono niż jakieś enduro.. przynajmniej nie jest tak oklepane
Tak więc szukaj tuono, może jak będziesz miał szczęście, to ktoś będzie chciał ją sprzedać, ale ciężko jest dostać taką, bo zazwyczaj właściciele trzymają je długo... 

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Co do Tuono-tylni zawias ma większy skok niz normalna rs i masz mniej plastiku + szeroka kiera,ale fakt,to nie moto do lasu
PS:C-bool,ja akurat sprzedaje bo prawko zrobilem,ale szczerze to z żalem
Nie ma takiego pieknego moto w 125 cc,a tuono 125 to 2T i nie bd mnie stac na jej utrzymanie przy tym ile bd mial do jeżdzenia,ale pewnie wróce do niej za 3-4 lata,ale to juz do litra
A co do tych z allegro-ta z biala naklejka na przedniej owiewce-zobacz jak lampa jest schowana,naklejka jest z tuono 125,zdaje mi sie ze razem z owieka

PS:C-bool,ja akurat sprzedaje bo prawko zrobilem,ale szczerze to z żalem

A co do tych z allegro-ta z biala naklejka na przedniej owiewce-zobacz jak lampa jest schowana,naklejka jest z tuono 125,zdaje mi sie ze razem z owieka

-
Tuono nie ma startu pod żadnym względem do Cagivy Planet. Mi się Tuono nie podoba...
Glad bierz jakieś fajne enduro. Dobrze się nimi śmiga po asfalcie a czasem można wjechać gdzieś dalej. A niektóre też nieźle wyglądają. Na przykład Honda HM albo Husqvarna CH 50, WXE 50.
Glad bierz jakieś fajne enduro. Dobrze się nimi śmiga po asfalcie a czasem można wjechać gdzieś dalej. A niektóre też nieźle wyglądają. Na przykład Honda HM albo Husqvarna CH 50, WXE 50.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Tuono nie ma startu pod żadnym względem do Cagivy Planet. Mi się Tuono nie podoba...
Tak,ale jemu chodzi o 50,a nie ma planetki 50 cc

-
Koval135 napisał(a):PS:C-bool,ja akurat sprzedaje bo prawko zrobilem,ale szczerze to z żalemNie ma takiego pieknego moto w 125 cc,a tuono 125 to 2T i nie bd mnie stac na jej utrzymanie przy tym ile bd mial do jeżdzenia,ale pewnie wróce do niej za 3-4 lata,ale to juz do litra
![]()
Mój post odnosił się do Twojej wypowiedzi

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
A to przepraszam
Szczerze,to jak mi odwali to zamiast varaderoc kupie tuono 125 i tyle z tego będzie
ten moto nie musi sie każdemu podobac,i dlatego jest taki wyjatkowy-albo jest dla ciebie piękna,albo szpetna jak noc
A porównujac do planetki-wyglad to kwestia gustu,zawiechy obie maja usd,apka ma heble brembo,a silnik-serce mito to juz legenda 

Szczerze,to jak mi odwali to zamiast varaderoc kupie tuono 125 i tyle z tego będzie

-
Glad napisał(a):Ale, może jednak znacie jakieś enduro/sm godne polecenia, do 4,5 tyś.
To poszukaj na allegro/otomoto jakieś enduro 50cc które Ci się będzie podobać z wyglądu, a wtedy my powiemy Ci czy to dobry sprzęt.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Byl duzy temat (czy artykul) o tym. Tutaj na scigaczu. Uzyj opcji szukaj i go znajdziesz. W internecie tez jest wiele artykolow na ten temat
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości