Gdzie kupić... itp.
gdzie kupie łożysko igiełkowe do aprili rs 50 tylko jakies mocnejsze bo mam założony cylinder o poj70cc?
- xkamilek15
- Świeżak
Nigdzie nie mogę znaleźć linki prędkościomierza do Peugeota XP6 może wy wiecie gdzie taką część dostanę.A i w żadnym sklepie nawet nie mają takich na zamówienie.
Serce bije w tempie obrotów maszyny. | | Romet 50t-1--->Peugeot XP6--->???? | | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peugeot/XP_50/97810
-
Fedor16 - Świeżak
xkamilek15 napisał(a):gdzie kupie łożysko igiełkowe do aprili rs 50 tylko jakies mocnejsze bo mam założony cylinder o poj70cc?
Na pierwszej stronie masz linki do sklepów gdzie na pewno znajdziesz.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
- dominRS
- Świeżak
Może ktoś mi pomóc z tą linką?
Serce bije w tempie obrotów maszyny. | | Romet 50t-1--->Peugeot XP6--->???? | | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peugeot/XP_50/97810
-
Fedor16 - Świeżak
Właśnie żeby dopasować to jest problem bo tak to bym musiał je zobaczyć zmierzyć grubość końcówki, gwintu a najbliższe sklepy to Wa-wa tam to najprędzej larsson.U mnie w mieście to wszędzie gdzie mają to tylko jakieś do chińskich skuterów i naogół mają inny gwint linke w środku mi jest potrzebna taka z kwadratową końcówką.Na zamówienie też nie mają.
-
Fedor16 - Świeżak
Dlatego mowie że musiałbym zmierzyć końcówkę i porównać.
-
Fedor16 - Świeżak
Witam otoz mam problem z wariatorem tzn zgubilem nakretke pod niego i teraz nie moge takiej wogole znalezc jesli juz zaloze to jest albo za duza albo wogole i nie moge wtedy dopasowac pokrywy i nie dziala kopniak.. Sad prosze o pomoc tzn jesli by ktos mial taka nakretke albo gdzie mozna kupic to bedzie wdzieczny !
- adamo230
- Świeżak
moze tokarz Ci dorobi?
jak nie to poszukaj na allegro kto ma czesci do keewaya moze ma do sprzedania...
ps. nie pisz posta pod postem. masz opcje edytuj
a i nie pisz duzymi literami... radze zapoznac sie z regulaminem....
Gdzie kupie jakies tuningowe czesci silnikowe do tzr 125...
Jest szansa zeby znalezc plastiki rowniez do tego moto? na allegro nic nie ma... drodar ma na tor...
jak nie to poszukaj na allegro kto ma czesci do keewaya moze ma do sprzedania...
ps. nie pisz posta pod postem. masz opcje edytuj
a i nie pisz duzymi literami... radze zapoznac sie z regulaminem....
Gdzie kupie jakies tuningowe czesci silnikowe do tzr 125...
Jest szansa zeby znalezc plastiki rowniez do tego moto? na allegro nic nie ma... drodar ma na tor...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
Witam,gdzie mogę kupić zestaw polini 160 do cagivy mito?
Interesuje mnie też gdzie kupie cały układ wydechowy np. arrow,gianelli,polini w Polsce też do cagivy?
Proszę o pomoc bardzo mi na tym zależy.
Interesuje mnie też gdzie kupie cały układ wydechowy np. arrow,gianelli,polini w Polsce też do cagivy?
Proszę o pomoc bardzo mi na tym zależy.
- mateusz_92
- Świeżak
Wiecie gdzie w polsce mozna dostac cos takiego?
http://cgi.ebay.pl/Yamaha-TZR-125-DT-12 ... 516wt_1165
Ewentualnie jakis arkusz zeby samemu sobie wyciac...
http://cgi.ebay.pl/Yamaha-TZR-125-DT-12 ... 516wt_1165
Ewentualnie jakis arkusz zeby samemu sobie wyciac...
-
maciek.046 - Bywalec
Fedor16 napisał(a):Może ktoś mi pomóc z tą linką?
jeśli jeszcze czegoś nie znalazłeś to wiem że są sklepy które dorabiają zawozisz im stara linkę z pancerzem i dostaniesz w pobliża twojej miejscowości nie wiem gdzie coś takiego się znajduje popytaj kogoś ;p
- paziu25
- Świeżak
- mateusz_92
- Świeżak
Maciek na pewno na mielochu.
Pewien koleś z pewnego forum kiedyś robił sam listki, bo kiedyś robił modelarstwo itp., teraz robi cyle i czytałem, że kiedyś robił ale to czasochłonne i się nie opłaca jak chcesz jedną parę.
Nie wiem czy dostaniesz listki ale plansze na mielochu na 100%. Poszukaj programu, tam wpiszesz sobie jakie listki, jakie moto, tworzywo, sprężystość i Ci podaj jak będzie się sprawował, porównasz i wybierzesz najlepszy materiał. Możesz też pomieszać, wtedy będzie bardziej elastyczny. Miękkie to lepsza elastyczność i większa moc na niskich, a twardsze to większa moc na wysokich. (z tego co pamiętam)
Pewien koleś z pewnego forum kiedyś robił sam listki, bo kiedyś robił modelarstwo itp., teraz robi cyle i czytałem, że kiedyś robił ale to czasochłonne i się nie opłaca jak chcesz jedną parę.
Nie wiem czy dostaniesz listki ale plansze na mielochu na 100%. Poszukaj programu, tam wpiszesz sobie jakie listki, jakie moto, tworzywo, sprężystość i Ci podaj jak będzie się sprawował, porównasz i wybierzesz najlepszy materiał. Możesz też pomieszać, wtedy będzie bardziej elastyczny. Miękkie to lepsza elastyczność i większa moc na niskich, a twardsze to większa moc na wysokich. (z tego co pamiętam)
- talta
- Mieszkaniec forum
dobrze pamietasz...
znalazlem na jednosladzie...
znalazlem na jednosladzie...
Witam, posiadamy w ofercie szablony 110mmX110mm w cenie zależnej od grubości
materiału
0,25 cena 88,29 PLN
0,30 cena 96,69 PLN
0,35 cena 121,90 PLN
0,40 cena 134,50 PLN
0,45 cena 147,10 PLN
+ ewentualne koszty przesyłki Poczta 15 PLN, kurier 25 PLN (przesyłki
pobraniowe)
-
maciek.046 - Bywalec
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości