Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
doświadczenie małe mam, kilka słabych skuterków... Szukam czegoś poręcznego po mieście, po polskich drogach, a także coś nie wielkiego
14 lat 175 wzrostu 50kg
Koniecznie dwuosobowy, do 6 tyś. myślę o czymś japońskim. Wymagam aby to był nowy sprzęt, nie używany
Z góry dz.
14 lat 175 wzrostu 50kg
Koniecznie dwuosobowy, do 6 tyś. myślę o czymś japońskim. Wymagam aby to był nowy sprzęt, nie używany

Z góry dz.
- alryk
- Świeżak
Za tą kasę nie kupisz nic nowego z Japonii. Ale kupisz dobrą i w miarę młodą używkę.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Chyba ok 8k kosztuje nowy Neos od Yamahy.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
http://www.yamaha-motor.pl/products/sco ... neos-4.jsp
nowy neos 9,100 4T,wtrysk, LC
http://www.yamaha-motor.pl/products/sco ... c/neos.jsp
nowy 'normalny' neos 8,300 AC, 2T, na gazniku
ja bym bral tego za 9,100 bo na wtrysku i 4T
nie wiem jak wtgoda pasazera, poszukaj troche w googlach mi znalezienie info o tych modelach zajelo ok 2min
aerox moze byc troche za duzy, ale raczej powinienes dac rade
nowy neos 9,100 4T,wtrysk, LC
http://www.yamaha-motor.pl/products/sco ... c/neos.jsp
nowy 'normalny' neos 8,300 AC, 2T, na gazniku
ja bym bral tego za 9,100 bo na wtrysku i 4T
nie wiem jak wtgoda pasazera, poszukaj troche w googlach mi znalezienie info o tych modelach zajelo ok 2min
aerox moze byc troche za duzy, ale raczej powinienes dac rade

- talta
- Mieszkaniec forum
sory że w tym temacie, ale w sumie to pytanie odnośnie wyboru skutera.
Czy Kymco super 9 jest dwu, czy jednoosobowy? Chodzi mi jak jest zarejestrowany, czy jazda z pasażerem będzie legalna.
I to samo pytanie odnośnie Keeway Matrix?
Z góry dz.
Czy Kymco super 9 jest dwu, czy jednoosobowy? Chodzi mi jak jest zarejestrowany, czy jazda z pasażerem będzie legalna.
Z góry dz.
- alryk
- Świeżak
jazda nie jest legalna, jesli nie masz skonczonych 17 lat i motocykl jest jednoosobowy ale nikt sie do tego nie doczepia wiec mozesz z luzem jezdzic
wydaje mi sie, ze w dowodzie ma wpisane, ze dwie ale nie jestem pewny, nawet jak ma 1, a jest miejsce do pasazera to bedzie git
btw. jak mialbym wybierac to bral bym S9
wydaje mi sie, ze w dowodzie ma wpisane, ze dwie ale nie jestem pewny, nawet jak ma 1, a jest miejsce do pasazera to bedzie git
btw. jak mialbym wybierac to bral bym S9
- talta
- Mieszkaniec forum
rozglądam się za moim pierwszym motorkiem. Chciałbym, żeby to był ekonomiczny i żeby łatwo się go prowadziło. Zależy mi też na dostępności części. Chciałbym również widzieć czy lepiej chłodzony cieczą czy powietrzem? Chciałbym żeby to był jakiś chopper. pieniędzy zbyt dużo nie mam tak max 4000. Myślałem na przykład o Hondzie Rebel.
- grypsiarz
- Świeżak
alryk napisał(a):sory że w tym temacie, ale w sumie to pytanie odnośnie wyboru skutera.
Z góry dz.
Ja jeżdżę matrixem i nie narzekam. Matrix ma wpisane dwie osoby w dowodzie. A co do jazdy to nie ma co ukrywać jest trochę ciasno a jeżeli chodzi o osiągi to one się praktycznie nie zmieniają.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Witam! Mam 170 wzrostu ...
-ma być ładny
-50 cm3
-ścigacz lub SuperMoto
-do 6 tys
-duża moc ...
Myślałem o Derbi GPR 50 ( 2006 ) Racing lub o Derbi DRD 50 ( ten z przednimi lampami jak oczy wampira ) ale może macie coś lepszego ??
Jak i moc to i spalanie z tym trzeba się liczyć ...
-ma być ładny
-50 cm3
-ścigacz lub SuperMoto
-do 6 tys
-duża moc ...
Myślałem o Derbi GPR 50 ( 2006 ) Racing lub o Derbi DRD 50 ( ten z przednimi lampami jak oczy wampira ) ale może macie coś lepszego ??
Jak i moc to i spalanie z tym trzeba się liczyć ...
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
- QUAD 82
- Świeżak
Z 50 cm3 ze scigaczy to Aprilia rs (posiadam jstem bardzo zadowolony) , Yamaha Tzr, Dderbi Gpr, Peugeot XR6 Wiekszosc tych scigaczy na ten sam silnik AM6
A z supermoto to derbi senda, yamaha dt (ale najmniejsza jest chyba 80 cm3 ale pewien nie jestem) Honda MT, Rieju RX
A z supermoto to derbi senda, yamaha dt (ale najmniejsza jest chyba 80 cm3 ale pewien nie jestem) Honda MT, Rieju RX
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Witam i od razu proszÄ™ o pomoc.
"Przekopałem" kilkadziesiąt stron tego tematu i wybór padł na cbr 125 (ze względu na małe spalanie, bezawaryjność i ogólnie podoba mi sie)
Niestety rodzą się pewne wątpliwości pod kątem mojego wzrostu a wielkości cbr.
Mam na oku jedna sztuke ale jest jakies 60 km ode mnie. (mieszkam na polnocy kraju a tu jest duzo mniej moto niz na południu)
I tu mam prośbę: Czy mógłby ktoś posiadający cbr, mający 180cm wzrostu i ważący 70 kg wstawić kilka fotek jak wygląda na niej człowiek o podobnych gabarytach?? Bo jechać taki kawał drogi na darmo bo może okazać się za mała.
Pytam w tym temacie bo na pewno wielu osoba siÄ™ przyda.
pozdrawiam i proszÄ™ o odpowiedz
"Przekopałem" kilkadziesiąt stron tego tematu i wybór padł na cbr 125 (ze względu na małe spalanie, bezawaryjność i ogólnie podoba mi sie)
Niestety rodzą się pewne wątpliwości pod kątem mojego wzrostu a wielkości cbr.
Mam na oku jedna sztuke ale jest jakies 60 km ode mnie. (mieszkam na polnocy kraju a tu jest duzo mniej moto niz na południu)
I tu mam prośbę: Czy mógłby ktoś posiadający cbr, mający 180cm wzrostu i ważący 70 kg wstawić kilka fotek jak wygląda na niej człowiek o podobnych gabarytach?? Bo jechać taki kawał drogi na darmo bo może okazać się za mała.
Pytam w tym temacie bo na pewno wielu osoba siÄ™ przyda.
pozdrawiam i proszÄ™ o odpowiedz
-
bartek1234 - Świeżak
posiadałem przed hornetem CBRkę. mam 185cm, 68kg i tak wyglądałem innych fot nie mam:
http://www.scigacz.pl/riderfoto/5271.html
http://www.scigacz.pl/riderfoto/5271.html
-
wikples - Bywalec
hmmm. nie jest źle. myślałem ze człowiek tego wzrostu będzie wyglądał "jak na psie". A jednak niexD To raczej przesadza sprawę. Biorę cbr bo napredkosci NSR czy RS mi nie zależy.
Dzieki wikples, bardzo mi pomogłeś. :]
Dzieki wikples, bardzo mi pomogłeś. :]
-
bartek1234 - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości