Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
Sato napisał(a):Witam ponownie, może wiecie co to jest?
http://moto.allegro.pl/item640019713_en ... _2008.html
I czy warto sie tym interesowac?
wyglada na chinska zabawke, kup cos markowego uzywanego w tej cenie
warto interesowac sie edytacja postow
- talta
- Mieszkaniec forum
Witam!
Za miesiąc przymierzam się do zakupu jakiejś sportowej 125 i właśnie tu jest problem... Mam 17 lat, 184cm wzrostu. Nie będzie to mój pierwszy motor ale pierwszy tak "poważny" Do wydania będę miał około 7000-8000zł i nie wiem na co się zdecydować. Na razie na pierwszym miejscu jest Honda NSR 125 (JC22) ale juz od tygodnia czytam wszędzie o wszystkich 125 i gdzie nie gdzie piszą że NSR są awaryjne... więc pomyślałem że może CBR 125... ale to znów trochę za mało mocy... Aprilia to znów jakiś problem z częściami by mógł być gdyby coś się stało. Jestem ze śląska (Jaworzno) Bardzo proszę o opinie o tych motorkach i oczywiście porady co wybrać!
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Za miesiąc przymierzam się do zakupu jakiejś sportowej 125 i właśnie tu jest problem... Mam 17 lat, 184cm wzrostu. Nie będzie to mój pierwszy motor ale pierwszy tak "poważny" Do wydania będę miał około 7000-8000zł i nie wiem na co się zdecydować. Na razie na pierwszym miejscu jest Honda NSR 125 (JC22) ale juz od tygodnia czytam wszędzie o wszystkich 125 i gdzie nie gdzie piszą że NSR są awaryjne... więc pomyślałem że może CBR 125... ale to znów trochę za mało mocy... Aprilia to znów jakiś problem z częściami by mógł być gdyby coś się stało. Jestem ze śląska (Jaworzno) Bardzo proszę o opinie o tych motorkach i oczywiście porady co wybrać!
- Wacek13
- Świeżak
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1312326
co myslicie o tej rs ?
cena jest malenka rocznik odjechany tylko przebieg duzy (jak na rocznik)
co myslicie o tej rs ?
- c!nek
- Świeżak
sladak po 10 wypadkach, na niektorych czesciach sa numery i napis rs wiec napewno skladana, poobijana, przebieg duzy i napewno cofany
jest do dvpy, rama na 90% krzywa, malowany i to tez nie staranie i w ogole masakra, odpusc sobie poza tym masz temat motocykle z ogloszen i tam zadawaj takie pytania bo robisz smietnik
jest do dvpy, rama na 90% krzywa, malowany i to tez nie staranie i w ogole masakra, odpusc sobie poza tym masz temat motocykle z ogloszen i tam zadawaj takie pytania bo robisz smietnik
- talta
- Mieszkaniec forum
Wacek13 napisał(a):Witam!
Szczerzę, to na każdy motocykl są opinie, że jest awaryjny. Wszystko zależy od tego jak ktoś używa motocykl i czy o niego dba.
Ja poleciłbym NSR'kę, bo części do niej są łatwo dostępne. Po za tym bardziej mi się podoba z tych wszystkich pyrpyrów.
-
Frugos - Bywalec
źle wygląda jak na taki rocznik i wogóle brzydkac!nek napisał(a):http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1312326
co myslicie o tej rs ?
-
iro - Bywalec
c!nek napisał(a):http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1312326
co myslicie o tej rs ?
Nieorginalne malowanie, Brak jakiego kolwiek konkretnego opisu motou, Cena oszałamiajaco niska. Za ta cene to albo powazna usterka, czyli np rama krzywa, albo brak prawa do rejestracji....
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
A użytkowałeś taką przez dłuższy czas że Ci przypadła do gustu?:P
Senda nie jest najlepszym Enduro 50. Do HM, RX, DT pod względem jakości jej daleko.
Senda nie jest najlepszym Enduro 50. Do HM, RX, DT pod względem jakości jej daleko.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Eeee? Każdego z tych moto wychodziła wersja SM i Enduro więc nie rozumiem o co Ci chodzi.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
ale przeciez opony mozna zmienic i na szosowki i na terenowki. na szosowkach o wiele ladnie wyglada moto bo wydaja sie(albo sa:D) mniejsze. max33- na pierwszy skuter tak,do nauki jazdy ale jezeli chodzi o nauke to proponowal bym biegowne. a jezeli wolisz automat to wiesz- twoj wybor. tylko jako nastepne moto nie kupuj chinola ;p
Ogar 900R > NSR 125 > CBR 600 F3 

-
norecqi - Świeżak
co myślicie o tym moto? (wiem, motor firmy motor, ale to będzie na jeden sezon, więc nie widzę problemu
)
http://allegro.pl/show_item.php?item=642702980#gallery
ma ktoś jakieś doświadczenia z tego typu motorami? może jakiś filmik na u2b??
*koła (szczególnie), jak i cały motor sprawiają ogólnie wrażenie b. małych... wymiary podane w aukcji zdają się to potwierdzać... ale mam 174cm, więc poraz kolejny chyba nie widzę problemu

http://allegro.pl/show_item.php?item=642702980#gallery
ma ktoś jakieś doświadczenia z tego typu motorami? może jakiś filmik na u2b??
*koła (szczególnie), jak i cały motor sprawiają ogólnie wrażenie b. małych... wymiary podane w aukcji zdają się to potwierdzać... ale mam 174cm, więc poraz kolejny chyba nie widzę problemu

- jump21
- Świeżak
zależy jak trafisz, jeden Ci sie rozleci po 100km :/ a na drugim pojeździsz parę miesięcy, na początku będziesz sie czuł dziwnie na tak małym motorku ale podobno da sie przyzwyczaić (ja jechałem tylko raz i masakra, ale kolega miał i tak twierdził). Jak kupisz to sprawdź czy wszystko jest poskręcane dobrze.
- Harry16
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości