Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
rosso204 napisał(a):Chodzi o to ze te wszystkie używane 50 są strasznie zajeżdżone. A speedfight jakiego sobie wypatrzyłem ma na pewno większą moc niż którakolwiek z tych biegówek. 15 km przy małej masie.
PS Prosiłbym aby ktoś wypisał wady i zalety skuterów i biegówek.
No tak, ale popatrz na zawieszenie skuterka a normalnego motocykla. W skuterku to zwykła rureczka, więc po co Ci te 15 km, jak strach jeździć te 100 km/h (już nie mówiąc o hamulcach).
Może jeszcze taki mniej ważniejszy argument, który niektórych może nie interesować, mianowicie skutery są często wyśmiewane.
-
Frugos - Bywalec
Landryss25 napisał(a):. Jedyny problem to mogą być części karoserii ale coraz więcej jest ściąganych moto do rozbiórki.
z tego co "na oko" mozna zauwazyc to plastiki z wygladu sa zbliżone do tych, z peugouta xr6, wiec tez powinny pasowac.
tak wlasciwie, to mam juz na oku konkretny model, .............................................. co o nim sadzicie ?
Od takich pytań jest ooddzielny temat. Landryss
-
Andrew111 - Świeżak
witam mam pytanie niewiem zabardzo gdzie to umiescic bo jestem tu nowy
ale znalazlem aprilie rs50 rocznik 1995 przevieg 32tys km cena 3000zl i niewiem czy jest sens kupowac bo wydaje mi sie ze to jest bardzo duzy przebieg jak na taki motor.Motor jest w 100%sprawny ale czy jest sens kupic ta aprilie??
ale znalazlem aprilie rs50 rocznik 1995 przevieg 32tys km cena 3000zl i niewiem czy jest sens kupowac bo wydaje mi sie ze to jest bardzo duzy przebieg jak na taki motor.Motor jest w 100%sprawny ale czy jest sens kupic ta aprilie??
- ukasz504
- Świeżak
Za te pieniadze kup sobie lepiej jakas rs-ke lub tzr-ke w dobrym stanie.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
c!nek napisał(a):a af1 jaka ? future sport europe ? i gdzies do jakiego rocznika byscie polecili ? pamietajcie ze to moj 1 motorower i 1 biegowka ;/ -karte zdajemy na automatyku co uwazam za kompletne nie porozumienie
futura

Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości