Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
ja bym byrał polini. Mialem kiedys ten pasek i bylem bardzo zadowolony
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
normalne jest to ze przy odpalaniu moto. na chwilke gasly wszystkie swiatla az do momentu uruchomienia silnika?? tak na mniej niz 1sec gasna i zapali moto to swieca? mechanicy z servisu mowia ze to normalne, a mi sie zdaje ze czegos takiego nie mialem wczesniej? xD i kto ma racje oni czy ja nie zauwazylem tego wczesniej?
- Spidey
- Świeżak
Normalne, w małych motorkach jest mały akumlator a rozrusznik,żeby odpalić silnik potzrebuje chwilwo sporo prądu. Odpal sobie samochód na światłach w nocy i zobacz czy nie przygasają mocno.
Pozatym kto Cie uczył ,żeby odpalać na właczonych światłach? Rozumiem jeśli po właczeniu zapłonu same się włączają, ale jeśli masz możliwośc włączenia później to nie bądź głupi i nie męcz akumlatora.
Pozatym kto Cie uczył ,żeby odpalać na właczonych światłach? Rozumiem jeśli po właczeniu zapłonu same się włączają, ale jeśli masz możliwośc włączenia później to nie bądź głupi i nie męcz akumlatora.
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
- jareczek26
- Świeżak
kurcze, ale ja to jednak nie lubie jak ludzie pisza pytania bez znaku "?" na koncu...O.o ok, dosc marudzenia xD
wie ktos moze jak sie Hyosungi trzymaja? juz w sumie raz pytalem ale chwilowo zadnego odzewu nie bylo, wiec pytam ponownie;)
wie ktos moze jak sie Hyosungi trzymaja? juz w sumie raz pytalem ale chwilowo zadnego odzewu nie bylo, wiec pytam ponownie;)
Silnik, dwa koła i mina od razu jest wesoła!;)
-
FFLORO - Świeżak
Starczy. A czemu pytasz jak możesz sam sprawdzić?
Hyosungi to bardzo dobre i wytrzymałe motocykle. Robione są na dobrych częściach a ogólne wykonanie jest niezłe.
Hyosungi to bardzo dobre i wytrzymałe motocykle. Robione są na dobrych częściach a ogólne wykonanie jest niezłe.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
- iceman112
- Świeżak
czy nie umiesz wejsc chocby na allegro??
Albo znajdz w google jakis salon yamahy z twoich okolic i popatrz na cennik..
Albo znajdz w google jakis salon yamahy z twoich okolic i popatrz na cennik..
-
Bartorex70 - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości