Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
Mateusz149 napisał(a):Andrzej masz troszke za malo. 1.8 bar'a z przodu powinno byc w Apriliach. Tak jest w serwisowcePozatym na oponie wszystko pisze. Ale czasem to glupoty, ja np. wole miec twarde opony, lepiej mi sie jezdz.
hehe a ja wole miec mietsze opony lepiej mi sie jezdzi:D nie no to był zart...ale dzieki za info gdzies czytalem na necie ze w przednim ma byc 1,5ale sie myliłem dzieki
-
andrzej551 - Bywalec
Zalezy jaki rocznik cie interesuje i jakim chociaz sianem dysponujesz... (wazniejsze od przebiegu calkowitego jest to ile mial zrobionych km po remoncie)
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
No rocznik dowolny tylko chodzi mi o tą aktualną wersję, no tak 4000 wystarczy? czy nie zabardzo? znalazłem coś takiego: warte to ceny?
http://allegro.pl/item694559109_yamaha_ ... _raty.html
widac ze ktoś jechał bokiem na niej, a takie plastiki dostac to problem?;>
http://allegro.pl/item694559109_yamaha_ ... _raty.html
widac ze ktoś jechał bokiem na niej, a takie plastiki dostac to problem?;>
- Sebazz
- Świeżak
ale otarcia nie sa duze na pierwszy zut oka prawie niewidoczne... jak silnik jest dobry to bierzi jeszcze troche z ceny urwij
-
andrzej551 - Bywalec
-
andrzej551 - Bywalec
FILTRY GILERA SMT 50cc
Mam problem nie wiem jakie filtry: oleju, powietrza i paliwa ma gilera SMT i gdzie je moge kupić ...
Potrzebuje konkretne modele filtrów co bedą dobre i nie za drogie
Potrzebuje konkretne modele filtrów co bedą dobre i nie za drogie
- Jamall
- Świeżak
czy jesli mam dobry lancuch tzn nie az tak zuzyty xD to zmieniajac zebatki musze kupowac nowy? tzn nie o wielkosc chodzi tylko "mechanik" mowil ze stary lancuh moze zjechac nowa zebatke bo sie ulozyl do starej czy trzeba nowy lanchuch kupowac czy bzdety gadal?
- Spidey
- Świeżak
Mi tez powiedziano jak zmienialem naped ze zakladajac stary łancuch na nowe zebatki, bardzo szybko sie one niszcza...
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Albo nie wymieniasz wcale albo wymieniasz wszystko. Chyba że chcesz wydać więcej kasy.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
mam poblem gdyz moja CBR jak odpale i bedzie stac to normalnie wsyztko chodzi, jak przegazuje to tez nic sie nie dzieje, ale jak tylko rusze nia i puszcze np na luzie z gorki zeby sie toczyla to po zatrzymaniu od razu gasnie, po tym moge normlanie odpalic i wszystko jest normlane, tak jakby brakowalo wolnych obrotow, ale jak moto stoi w miejscu to chodzi normlanie
- Spidey
- Świeżak
Spidey, ja generalnie zbyt duzego doswiadczenia nie mam, ale z tym to chyba najlepiej do serwisu pojsc, bo przyczyna moze byc gaznik, bledy w kompie, cos z elektryka, takze jak nie bedzie tu autentycznego pro ktory szczegolowo ci powie o co chodzi lepiej nie ryzykuj;)
Wie ktos moze jak sie Hyosungi trzymaja? bo czytalem opinie ze po paru tys. km zaczynaja sie sypac i lepiej w jakas CBR zainwestowac albo cos...
Wie ktos moze jak sie Hyosungi trzymaja? bo czytalem opinie ze po paru tys. km zaczynaja sie sypac i lepiej w jakas CBR zainwestowac albo cos...
Silnik, dwa koła i mina od razu jest wesoła!;)
-
FFLORO - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości