Co może mi zrobić policja????
Herbi NSR napisał(a):NIE nIE piszcie juz na ten temat bo rzygac sie chce od czytania tego wszystkieg !! I za dlugioe te posty jak chcecie sie klucic to krocej
No ok ok xD nikt sie nie kłóci... To jest po prostu irytujący temat, który można zakończyć już.
Pozdrawiam!
- dzikijohny4
- Świeżak
Herbi NSR napisał(a):NIE nIE piszcie juz na ten temat bo rzygac sie chce od czytania tego wszystkieg !! I za dlugioe te posty jak chcecie sie klucic to krocej
Jak nie chcesz nie czytaj.
A na ten temat trzeba pisać, żeby uświadamiać ludzi, jakie konsekwencje poniosą i czego się nie robi...
-
wikples - Bywalec
wikples napisał(a):Herbi NSR napisał(a):NIE nIE piszcie juz na ten temat bo rzygac sie chce od czytania tego wszystkieg !! I za dlugioe te posty jak chcecie sie klucic to krocej
Jak nie chcesz nie czytaj.
A na ten temat trzeba pisać, żeby uświadamiać ludzi, jakie konsekwencje poniosą i czego się nie robi...
Dokładnie... Myślę że już wszystko zostało wyjaśnione, a jeżeli nie to zawsze można jeszcze podyskutować

- Kronosmarr
- Świeżak
Herbi NSR napisał(a):NO swietnie wyjasniliscie wyszlo na to ze kazdy robi co chce a wam to nie pasuje i tyle xD

- dzikijohny4
- Świeżak
Herbi NSR napisał(a):NO swietnie wyjasniliscie wyszlo na to ze kazdy robi co chce a wam to nie pasuje i tyle xD
Nie ;P Doszliśmy do wniosku że każdy robi co uważa za słuszne. Jednak niektóre wybory ciągną za sobą srogie konsekwencje. Teraz każdy kto czyta ten temat sam odpowiada sobie na pytanie "czy warto"

Już więcej raczej nie da się zrobić xD
- Kronosmarr
- Świeżak
Jaka masakra po tej lekturce doszedłem do wniosku iż jutro ide do banku bo w Gdyni A1 kosztuje około 1050 zł i z kasy na motor wezmę na prawko wole kupic motor później niż "udupić" sie do końca życia i radze innym zrobic to samo.
- Dejvid
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości