Pomocy Mam Skuter 80cmm 3 i v maxx to 70 co zle zrobilem
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pomocy Mam Skuter 80cmm 3 i v maxx to 70 co zle zrobilem
Postanowiłem stunnigowac mojego skutera na 80 piersze kupilem sportwoy warriator moduł zapłonowy dysze glowna gaznika i cylinder 80 z kompletna glowica i walkiem i moje v max to 70 i wiecej nie jedzie pomozcie czemu???
- Slomyr
- Świeżak
Docieralem bo to nie mozliwe ze na 50 jechalem 70 75 a na 80 tylko 70 moze przez trlumniklub sprzeglo sam nie wiem.
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
Dobrze skrecilem z ojcem wszytko gra zawory ostawilem tak jak mialy byc a swiecy nie zmnienialem jak by co to go dam to serwisu jeszcze sie kumpla potyam co zrobil dokladnie
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
zmienilem i ta dysza gowno mi dala ale ja i tak zostawilem dzis sie paczalem na jego silnik i zauwarzylem sportowy filrt pytalem sie go co zrobi lze mu tak jedzie a on powiedzial ze i tak sie nie dowiem jak sie wkurze to pojade do mechanika moze mam cos zepsute w przekladni i temu mi tak jedzie

- Slomyr
- Świeżak
Wes se kup jakies moto normalne i nie bedziesz mial problemow... Z chinolem nigdy nie dojdziesz do porozumienia. Ja kiedys mialem i mi rama zaczela pekac tylko szczescie ze w pore zauwazylem pospawalem i do zyda
Od tego czasu postanowilem nigdy wiecej chinszczyzny, nawet stary ale markowy jest lepszy od nowego chinczyka
Sorki za offtopa

Sorki za offtopa

-
domat3 - Świeżak
- siwen_segal90
- Świeżak
czytaj post wyzej ze kupilem dysze wieksza moze mam gdzies blokade bo czytalem na inej stronie ze gosciu mial ten sam problem tylko ze jedzil mu potem 50 a mi jedzi 70 a dal do mechanika naprawili mu cos i jedzi mu 85 nie weim co ja mam ze swoim

- Slomyr
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości