Fajnie ze pomagacie ! :(
• Strona 1 z 1
Fajnie ze pomagacie ! :(
siemka posiadam skuter 4 t chiński (yiying50qt - 27) i mam taki problem bo on mi nie działa jednym dzwiekiem tylko zmienia a regulowanie śrubką od powietrza nic nie daje co mam zrobic a maksymalna jego brędkość mi wyciąga teraz 45 a jechał 60 po przerwie 2 tygodni. Wymieniłem w nim rolki na 6g i to nic nie dało. Proszę o pomoc z drugiej strony dzięki
Popraw nazwę tematu mówiącym o problemie bo temat do kosza poleci. // Boshi

Popraw nazwę tematu mówiącym o problemie bo temat do kosza poleci. // Boshi
Ostatnio edytowano 24/9/2014, 14:52 przez patryk123sw, łącznie edytowano 1 raz
- patryk123sw
- Świeżak
hehe jak włacze silnik to on sobie działa i zmienia się głos na głośniej, ciszej i tak ciągle
- patryk123sw
- Świeżak
Siema. Z tą prędkością morze pasek się wytarł lub talerze po kturych się naciąga i zmienia jakby przełożenie. Lub terz najgorsza obcja to że silnik czyli tłok z cylindrem są na wykończeniu. Jeszcze morze być to wina starej świecy lub rozregulowanych zaworów. Popróbuj to niejest takie skomplikowane.
- fablitto
- Świeżak
fablitto napisał(a):Siema. Z tą prędkością morze pasek się wytarł lub talerze po kturych się naciąga i zmienia jakby przełożenie. Lub terz najgorsza obcja to że silnik czyli tłok z cylindrem są na wykończeniu. Jeszcze morze być to wina starej świecy lub rozregulowanych zaworów. Popróbuj to niejest takie skomplikowane.
Ortografia również nie jest, dbajmy o poziom forum.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości