Moduł.
• Strona 1 z 1
hehe niby mozna, wypuscic przewody na dwa, i czyms przełączac jakims przełącznikiem na wszystkie styki na raz....
ale po 1 po co ? to totalny bezsens, i tak w razie kontroli to wszystko jedno czy masz odblokowany czy zablokowany i tak fabrycznie idzie więcej niz 45 km/h
po 2 to bardzo niepraktyczne
po 3 jak masz chinszczyzne to kiedys widziałem mpduły z potencjometrem
ale po 1 po co ? to totalny bezsens, i tak w razie kontroli to wszystko jedno czy masz odblokowany czy zablokowany i tak fabrycznie idzie więcej niz 45 km/h
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):hehe niby mozna, wypuscic przewody na dwa, i czyms przełączac jakims przełącznikiem na wszystkie styki na raz....
Wszystkich na raz 1 stykiem nie połączysz bo kazdy odpowiada za co innego, zrobił byś zwarcie i nie odpalił.

Moduły z potencometrem są owszem ale jest to "badziew" który szybko się pali, wiec szkoda pieniędzy.
Co do modułu, jeździj na odblokowanym i czesto patrz na licznik, ponadto pan wladza nie jest głupi i wie ze 70% pojazdów do 49,5cm3 sa odblokowane.
Best Regards
SHAGGY
SHAGGY
- SHAGGY25
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości