Honda CBR 125
• Strona 1 z 1
Honda CBR 125
Witam! Przymierzam się do zakupu Hondy CBR, wczoraj byłem oglądać w mojej okolicy ładną w przystępnych pieniądzach sztukę, lecz trapią mnie dwa problemy. Właściciel powiedział, że Hania ma blokady, v-max około 90-100km/h co się nie zgadza z numerem vin ..JC34A.. czyli w pełni odblokowana. Teraz druga rzecz, otóż Honda od około 8 do 9 tyś obrotów wpada w dosyć mocne wibracje nie wiem czy one tak maja czy spowodowane jest to jakąś usterką. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
Edit:
Nikt nie ma, nie miał CBR? Jak to jest z tymi blokadami? Czy wibrująca Hania to nic złego?
Edit:
Nikt nie ma, nie miał CBR? Jak to jest z tymi blokadami? Czy wibrująca Hania to nic złego?
-
mlimlen - Świeżak
skoro nikt nie odpisuje, to nikt nie wie...
mały singiel na wysokich zawsze wibruje, ale nikt ci nie bedzie pisał bo jak porównasz przez neta który bardziej wibruje, szukaj w okolicy i porównaj.
na duzo wiecej niz stówka nie licz. moze masz przełożenia na lepsze przyspieszenie niz v max
mały singiel na wysokich zawsze wibruje, ale nikt ci nie bedzie pisał bo jak porównasz przez neta który bardziej wibruje, szukaj w okolicy i porównaj.
na duzo wiecej niz stówka nie licz. moze masz przełożenia na lepsze przyspieszenie niz v max
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości