Sprzeglo 4t
• Strona 1 z 1
Sprzeglo 4t
Witam mam problem z moim sprzeglem w typowym chinskim 4t otoz gdy sie rozgrzeje skuter to traci jakby przespieszenie i v-max, zdjalem dekiel paska napedu, i mam problem maly, nie wiem czy tak powinno byc. Jak zdusze pasek to sprzeglo jakby sie rozszerza i ogolnie moge je nawet dlonmi roszrzezyc. Tak powinno byc? Jak nie to wymiana sprezyny by mogla pomoc? Pomozcie! Z gory dzieki za odpowiedzi! :p
- creative11112
- Świeżak
moze mówisz o wariatorze ? raczej bym stawiał na problem bardziej mechaniczny niż z przeniesieniem napędu, obczaj luzy zaworowe.
a co do pytan najlepiej zrób fotke i pokaz co ty tam reką rozszerzasz
a co do pytan najlepiej zrób fotke i pokaz co ty tam reką rozszerzasz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Sprzeglo 4t
Sprzeglo na pewno! Wariator mam nowy! I jeszcze slychac tam w okolicach sprzegla jakies dziwne jakby stukanie zgrzytanie? Nie wiem czy to sprzeglo czy moze te zebatki przy kole? I raczej nie luz zaworowy bo pali ladnie i slysze ze ma moc, tylko jakby sie slizgal pasek czy cos bylo wlasnie zle w napedzie... no sam juz nie wiem obczaj foto!
http://chomikuj.pl/creative11113 dam tu zdjecie na chomikuj mam nadzieje ze moge bo nie da rady dodac zalacznika! Po zduszenia paska te 2 kola jakby od sprzega sie oddalaja i pasek sie slizga potem... Co robic? ;/
http://chomikuj.pl/creative11113 dam tu zdjecie na chomikuj mam nadzieje ze moge bo nie da rady dodac zalacznika! Po zduszenia paska te 2 kola jakby od sprzega sie oddalaja i pasek sie slizga potem... Co robic? ;/
- creative11112
- Świeżak
- creative11112
- Świeżak
i nikt ci nie pomoże, bo skąd mamy wiedziec z czym masz problem, skąd mamy wiedziec co zgrzyta, moze to moze co innego. kazdy moze napisac swoją teorie a i tak zadna nie musi byc 100% pewna, albo porób jakies zdjecia filmy, albo oddaj do kogos kto sie zna
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości