Problem z kupnem Aprilia rs 125
• Strona 1 z 1
Problem z kupnem Aprilia rs 125
Witam.
Mam mały/duży problem związany z Aprilia rs 125 gdyż mam zamiar ją kupić , ale jest problem który polega na tym , że jestem niski jak na swój wiek. Mam 160 cm wzrostu i 16 lat. Jeździłem jedynie na 50-tce z tesco. Przejechałem nią ok. 500 km , obawiam się że moje 160 cm wzrostu i 54 kg wagi może nie wystarczyć na Aprilia rs 125. Siedzenie Aprili z rocznika 1999 (którą mam zamiar kupić) mam na poziomie swojego pasa ok. 80 cm. Wydaje się , że siedząc na niej dostane palcami ziemi.
Fascynuje się motoryzacją i nie chciałbym z tego rezygnować , jeśli będzie to konieczne no to cóż będę musiał zrezygnować z marzeń. Także proszę Was o pomoc lub pomoc w dobraniu jakiegoś innego motorka 125ccm na moje " wymiary ".
Dziękuje i Pozdrawiam
Mam mały/duży problem związany z Aprilia rs 125 gdyż mam zamiar ją kupić , ale jest problem który polega na tym , że jestem niski jak na swój wiek. Mam 160 cm wzrostu i 16 lat. Jeździłem jedynie na 50-tce z tesco. Przejechałem nią ok. 500 km , obawiam się że moje 160 cm wzrostu i 54 kg wagi może nie wystarczyć na Aprilia rs 125. Siedzenie Aprili z rocznika 1999 (którą mam zamiar kupić) mam na poziomie swojego pasa ok. 80 cm. Wydaje się , że siedząc na niej dostane palcami ziemi.
Fascynuje się motoryzacją i nie chciałbym z tego rezygnować , jeśli będzie to konieczne no to cóż będę musiał zrezygnować z marzeń. Także proszę Was o pomoc lub pomoc w dobraniu jakiegoś innego motorka 125ccm na moje " wymiary ".
Dziękuje i Pozdrawiam

- LeSen
- Świeżak
Ok. Przepraszam za wszelkie problemy .
Postaram się zaraz napisać do Administratora i poprosić o przeniesienie do właściwego działu , ale mam jeszcze jedno jakiś nick admina albo jakieś małe porady co do forum bo dosłownie 5 min temu konto założyłem ;/ Dziękuje i proszę o wyrozumiałość 

- LeSen
- Świeżak
Tu masz regulamin.
about2949.html
Pod każdym działem masz nicki userów którzy dbają o porządek w danym dziale ;]
about2949.html
Pod każdym działem masz nicki userów którzy dbają o porządek w danym dziale ;]
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
http://cycle-ergo.com/ Przeklikaj sie, to znajdziesz opcje z nogami u ziemi.
Jestes wyzszy niz Dani Pedrosa
Duze turystyki to nie Twoja domena, ale mniejsze maszyny potrafia dostarczyc nawet wiecej fun'u.
Jestes wyzszy niz Dani Pedrosa

Duze turystyki to nie Twoja domena, ale mniejsze maszyny potrafia dostarczyc nawet wiecej fun'u.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Kurde. Mam nieco małe obawy do tego co mi wysłałeś ponieważ trochę wydaje się to być nie wiarygodne , że ja na tej stronce mogę ujechać na spokojnie suzuki gsxr 1000 . Nom mam 160 cm wzrostu 54 kg wagi i przy tym moje "długie" ? nogi aż 90 cm od pasa w dół... 90 cm nogi 70cm tułów
- LeSen
- Świeżak
robiąc mały offtop (bo widzę, że temat się ładnie kręci) dodam, że sąsiad ma na sprzedaż RS 125 GS (bodajże z 99 lub podobny rocznik). jakbyś był zainteresowany, to daj znać. 

- freestyle431
- Świeżak
LeSen napisał(a):Kurde. Mam nieco małe obawy do tego co mi wysłałeś ponieważ trochę wydaje się to być nie wiarygodne , że ja na tej stronce mogę ujechać na spokojnie suzuki gsxr 1000 . Nom mam 160 cm wzrostu 54 kg wagi i przy tym moje "długie" ? nogi aż 90 cm od pasa w dół... 90 cm nogi 70cm tułów

Hehe to nie o to w tym chodzi to, że warunki fizyczne umożliwiają dosiadać takie 2oo to nie znaczy, że będziesz potrafił tym jechać... Tu potrzeba DUZO doświadczenia i umiejętności oczywiście

CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Stronka obrazuję jedynie to jak na danym motocyklu będziesz wyglądał czyli patrzysz sobie np. rs 125 dobra ok cała stopa na glebie czyli nie będzie problemu z postojem na swiatłach np.
Tak gabaryty poszczególnych motocykli są realistyczne.
Tak gabaryty poszczególnych motocykli są realistyczne.
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości