pierwszy motor
• Strona 1 z 1
pierwszy motor
Witam. Chcę kupić mój pierwszy motor, ponieważ nie mam innych uprawnień poza prawkiem kat B stawiam na ścigacz 50ccm i mam przeznaczone na to 5 000 zł. Chciałabym, aby była to nowa maszyna, ale na pewno nie wydam pieniędzy na chińszczyznę. Co możecie mi doradzić w granicach mojego budżetu?
- czaarna121
- Świeżak
Masz prawo jazdy kat. B a pomimo to nie potrafisz czytać.
Po 1 ten temat nazywa się "Ocena ofert sprzedaży". CZYLI wklejasz linka z motocyklem a my ci mówimy co o nim sądzimy.
Po 2 od pierdziawek o takich pojemnościach jest odpowiedni dział.
Po 3 chyba nie znasz realiów skoro za 5 tyś chcesz kupić nową maszynę a w dodatku nie chińszczyznę...
Poczytaj, pomyśl, znów poczytaj i odezwij się jak połączysz te 2 rzeczy w całość.
Po 1 ten temat nazywa się "Ocena ofert sprzedaży". CZYLI wklejasz linka z motocyklem a my ci mówimy co o nim sądzimy.
Po 2 od pierdziawek o takich pojemnościach jest odpowiedni dział.
Po 3 chyba nie znasz realiów skoro za 5 tyś chcesz kupić nową maszynę a w dodatku nie chińszczyznę...
Poczytaj, pomyśl, znów poczytaj i odezwij się jak połączysz te 2 rzeczy w całość.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki za radę.. To, że zamieściłam ten post w złym temacie nie wynika z nieumiejętności czytania, lecz z niedopatrzenia.. Poza tym uważam, że jak na pierwszy motor taka "pierdziawka" jest najlepszym rozwiązaniem.
Co do funduszy można je powiększyć, ale trochę może to potrwać, więc chciałam mniej więcej określić mój obecny budżet, żebym wiedziała ile jeszcze muszę zaoszczędzić.
Faktycznie poczytam inne tematy i może ktoś doradzi mi coś sensownego.
Co do funduszy można je powiększyć, ale trochę może to potrwać, więc chciałam mniej więcej określić mój obecny budżet, żebym wiedziała ile jeszcze muszę zaoszczędzić.
Faktycznie poczytam inne tematy i może ktoś doradzi mi coś sensownego.
- czaarna121
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości